در پی زمینلرزهی ۴.۴ ریشتری در ننگرهار، مقامهای محلی طالبان در این ولایت اعلام کردند که تا کنون از خسارات گزارش نشده است.
براساس اطلاعات مرکز لرزهنگاری امریکا، این زمینلرزه حوالی ساعت ۷:۴۸ دقیقهی صبح امروز (چهارشنبه، ۱۶ میزان) با عمق ۱۰ کیلومتر در ۲۱ کیلومتری شرق جلالآباد، مرکز ولایت ننگرهار رخ داده است.
قریشی بدلون، آمر اطلاعات ریاست اطلاعات و فرهنگ طالبان در ننگرهار گفته است که تا کنون از خسارات این زمینلرزه گزارش نشده است.
یک ماه پیش زمینلرزهای با قدرت شش ریشتر، شرق افغانستان را لرزاند. این رویداد بیشترین تلفات و خسارات را در ولایت کنر برجای گذاشت.
براساس آمار سازمان ملل، در این زمینلرزه هزار و ۹۹۲ نفر جان باختند و سه هزار و ۶۳۱ نفر دیگر زخمی شدند.
دفتر هماهنگکنندهی کمکهای بشردوستانهی سازمان ملل متحد همچنین اعلام کرد که براثر این زمینلرزه شش هزار و ۳۱۲ خانه ویران و دو هزار و ۱۷۷ خانه آسیب دیده است.