برق اوزبیکستان به کابل و ده ولایت دیگر قطع شد

اطلاعات روز

شرکت برق‌رسانی افغانستان(برشنا) اعلام کرده است که برق وارداتی اوزبیکستان به کابل، پایتخت، و ده ولایت دیگر به دلیل عارضه‌‌ی تخنیکی قطع شده است.

این شرکت امشب (پنج‌شنبه، ۲ دلو) گفته است که یک «سرکت» لین برق ۲۲۰ کیلوولت ترکمنستان در ساحه‌‌ای بین پل‌خمری و کابل، به‌دلیل بارندگی شدید و توفان دچار عارضه تخنیکی شده است.

برشنا افزوده است که به‌همین دلیل جریان برق به ولایت‌های پروان، کاپیسا، پنجشیر، کابل، ننگرهار، لغمان، میدان وردک، غزنی، لوگر، پکتیا، خوست و برخی ساحات ولایت بغلان قطع شده و این ولایت‌ها با کمبود برق مواجه شده‌اند.

این شرکت گفته است که به دلیل برف‌باری سنگین در سالنگ، در حال حاضر شناسایی محل دقیق عارضه و رفع آن ممکن نیست و تیم‌هایش تا بهبود وضعیت جوی منتظر می‌مانند.

برشنا اما گفته است که عارضه‌ی تخنیکی برق وارداتی ترکمنستان به ولایت‌های شمال کشور رفع شده و برق این ولایت‌ها دوباره وصل شده است.

از روزنامه‌نگاری مستقل حمایت کنید

محدودیت‌های گسترده بر رسانه‌ها و فضای عمومی در افغانستان، دسترسی شهروندان به اطلاعات مستقل را محدود کرده است. در چنین شرایطی، «اطلاعات روز» متعهدانه و مستقل به کار خود ادامه می‌دهد تا حقیقت قربانی خاموشی و فراموشی نشود.

ما وابسته به هیچ قدرتی نیستیم و تنها برای مردم می‌نویسیم.

مأموریت ما افشای فساد، بازتاب صدای سرکوب‌شدگان، تقویت پاسخگویی صاحبان قدرت، و پشتیبانی از چشم‌اندازی است که در آن همه شهروندان افغانستان از حقوق و آزادی‌های برابر برخوردار باشند و در صلح زندگی کنند.

خبرنگاران ما در شرایط دشوار و گاه خطرناک فعالیت می‌کنند تا گزارش‌های دقیق، منصفانه و مبتنی بر واقعیت منتشر شود و روایت‌های مردم به حاشیه رانده نشود. تداوم این کار، به حمایت مخاطبان و حامیان مستقل وابسته است.

هر کمک، فارغ از میزان آن، به ادامه روزنامه‌نگاری مستقل کمک می‌کند. اگر امکان کمک مالی ندارید، همرسانی این درخواست و تشویق دیگران به حمایت نیز سهمی مهم در تقویت این مسیر دارد.

در کنار حقیقت بایستید
از اطلاعات روز حمایت کنید

برای حمایت اینجا کلیک کنید
با دیگران به‌‌ اشتراک بگذارید
بدون دیدگاه