ترامپ: مودی موافقت کرد که خرید نفت از روسیه را متوقف کند

اطلاعات روز
اطلاعات روز

دونالد ترامپ، رییس‌جمهور امریکا می‌گوید که با نارندرا مودی، نخست‌وزیر هند گفت‌وگوی تلفنی انجام داده و او موافقت کرده است که خرید نفت از روسیه را متوقف و به‌ جای آن مقدار بیشتری از ایالات متحده و احتمالا ونزوئلا خریداری کند.

ترامپ امشب (دوشنبه، ۱۳ دلو) در تروث‌سوشیال نوشته است که «این اقدام به پایان دادن به جنگ در اوکراین کمک خواهد کرد؛ جنگی که همین حالا در جریان است و هر هفته هزاران نفر در آن جان می‌بازند».

او افزوده است که از سر دوستی و احترام به نخست‌وزیر مودی و بنا به درخواست او، تعرفه بر کالاهای وارداتی هند را از ۲۵ درصد به ۱۸ درصد کاهش داده است.

دونالد ترامپ گفته است که هند نیز به همین ترتیب اقدام خواهد کرد تا تعرفه‌ها و موانع غیرتعرفه‌ای خود علیه ایالات متحده را به صفر برساند.

او افزوده است که مودی همچنین تعهد داد که علاوه بر خرید به ارزش ۵۰۰ میلیارد دالر از منابع انرژی، فناوری، محصولات زراعتی، زغال‌سنگ و سایر محصولات، سیاست «خرید از امریکا» را در سطحی بسیار بالاتر دنبال کند.

دونالد ترامپ، رییس‌جمهور امریکا سال پیش میلادی تعرفه بر کالاهای وارداتی از هند را به‌دلیل خرید نفت روسیه توسط این کشور، از ۲۵ درصد به ۵۰ درصد افزایش داد.

افزایش تعرفه بر واردات کالاهای هندی از سوی ترامپ، روابط دو کشور را دچار تنش کرده بود.

از روزنامه‌نگاری مستقل حمایت کنید

حمایت می‌کنم

در افغانستان، جایی که آزادی رسانه‌ها، مانند بسیاری از آزادی‌های دیگر، سرکوب شده است، اطلاعات روز به ایستادگی در برابر سرکوب ادامه می‌دهد.

با دیگران به‌‌ اشتراک بگذارید
بدون دیدگاه