پاکستان معاون سفارت طالبان را احضار کرد

اتاق خبر
Photo: radio.gov.pk

وزارت خارجه‌ی پاکستان در اعتراض به حمله بر یک پاسگاه امنیتی آن کشور در باجور، معاون سفارت طالبان در اسلام‌آباد را احضار کرده است.

در این حمله که سه روز پیش انجام شد، دست‌کم ۱۱ سرباز پاکستانی کشته و شماری زخمی شدند.

وزارت خارجه‌ی پاکستان گفته است که این حمله را تحریک طالبان پاکستان (تی‌تی‌پی) انجام داده که تمام رهبری آن در افغانستان مستقر است و با مصونیت کامل از خاک افغانستان فعالیت می‌کند.

این وزارت به معاون سفارت طالبان گفته است که پاکستان حق خود را برای پاسخ‌گویی و از میان برداشتن هرگونه عناصر وابسته به «فتنه‌ی خوارج» و هم‌پیمانان آن، در هرجایی که باشند، محفوظ می‌دارد.

پاکستان از طالبان خواسته است که فورا اقدامات مشخص، عملی و قابل راستی‌آزمایی علیه تمام گروه‌های تروریستی فعال از قلمرو افغانستان، از جمله رهبران آنان، اتخاذ کنند.

خواجه محمد آصف، وزیر دفاع پاکستان نیز گفته است که اگر طالبان اقدامی نکنند، پاکستان در حمله به شورشیان در خاک افغانستان تردیدی نخواهد کرد.

روابط طالبان و پاکستان در چهار سال اخیر بر سر حضور تحریک طالبان پاکستان در افغانستان، پرتنش بوده است.

طالبان حضور رهبری و اعضای تحریک طالبان پاکستان در افغانستان را رد می‌کنند و رسیدگی به این موضوع را مشکل داخلی آن کشور می‌دانند.

اما پاکستان می‌گوید که تمام اعضا و رهبری این گروه در افغانستان حضور دارند و با استفاده از خاک این کشور، حملات خود را علیه پاکستان انجام می‌دهند.

از روزنامه‌نگاری مستقل حمایت کنید

محدودیت‌های گسترده بر رسانه‌ها و فضای عمومی در افغانستان، دسترسی شهروندان به اطلاعات مستقل را محدود کرده است. در چنین شرایطی، «اطلاعات روز» متعهدانه و مستقل به کار خود ادامه می‌دهد تا حقیقت قربانی خاموشی و فراموشی نشود.

ما وابسته به هیچ قدرتی نیستیم و تنها برای مردم می‌نویسیم.

مأموریت ما افشای فساد، بازتاب صدای سرکوب‌شدگان، تقویت پاسخگویی صاحبان قدرت، و پشتیبانی از چشم‌اندازی است که در آن همه شهروندان افغانستان از حقوق و آزادی‌های برابر برخوردار باشند و در صلح زندگی کنند.

خبرنگاران ما در شرایط دشوار و گاه خطرناک فعالیت می‌کنند تا گزارش‌های دقیق، منصفانه و مبتنی بر واقعیت منتشر شود و روایت‌های مردم به حاشیه رانده نشود. تداوم این کار، به حمایت مخاطبان و حامیان مستقل وابسته است.

هر کمک، فارغ از میزان آن، به ادامه روزنامه‌نگاری مستقل کمک می‌کند. اگر امکان کمک مالی ندارید، همرسانی این درخواست و تشویق دیگران به حمایت نیز سهمی مهم در تقویت این مسیر دارد.

در کنار حقیقت بایستید
از اطلاعات روز حمایت کنید

برای حمایت اینجا کلیک کنید
با دیگران به‌‌ اشتراک بگذارید
بدون دیدگاه