اعلام بیعت مقام‌ها و نهادهای ایران با مجتبی خامنه‌ای

اطلاعات روز
Photo: Hanieh Malek / Mehr

در پی تعیین مجتبی خامنه‌ای به‌عنوان رهبر جدید ایران، مقام‌ها و نهادهای مختلف آن کشور با صدور اعلامیه‌هایی بیعت خود را با او اعلام کرده‌اند.

مسعود پزشکیان، رییس‌جمهور ایران ضمن استقبال از تعیین مجتبی خامنه‌ای به‌عنوان رهبر جدید این کشور، گفته است که «این انتخاب ارزشمند، تجلی اراده‌ی امت اسلامی در تحکیم وحدت ملی است؛ وحدتی که همچون سدی استوار، ملت ایران را در برابر توطئه‌های دشمنان مقاوم ساخته است».

محمدباقر قالیباف، رییس مجلس ایران نیز تعیین مجتبی خامنه‌ای به‌عنوان رهبر این کشور را «انتخاب حکیمانه و مناسب» دانسته و گفته است که «تبعیت خود را از فرمان‌های معظم‌له» اعلام می‌کند.

صادق لاریجانی، رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام، غلام‌حسین محسنی اژه‌ای، رییس قوه قضائیه، علی لاریجانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی، سپاه پاسداران، ارتش و نیروهای انتظامی، نمایندگان مجلس، فرماندهان نظامی، دیپلمات‌ها، وزارت‌خانه‌ها، مسئولان و کارکنان صداوسیما و برخی باشگاه‌های ورزشی نیز بیعت خود را با مجتبی خامنه‌ای اعلام کرده‌اند.

مجتبی خامنه‌ای بامداد امروز (سه‌شنبه، ۱۸ حوت) رسما به‌عنوان سومین رهبر جمهوری اسلامی ایران اعلام شد.

او در نشست فوق‌العاده‌ی دیروز مجلس خبرگان ایران به‌عنوان رهبر جدید این کشور تعیین شده است.

مجتبی خامنه‌ای ۵۶ ساله جانشین پدرش علی خامنه‌ای شده است که ۱۰ روز پیش در پی حملات امریکا و اسرائیل به ایران کشته شد.

در آن حملات زهرا حداد عادل، همسر مجتبی خامنه‌ای و شماری دیگر از اعضای خانواده‌اش نیز کشته شدند.

مجتبی خامنه‌ای در شهر مشهد ایران متولد شده و تحصیلات حوزوی در سطوح عالی و تجربه‌ی تدریس علوم دینی دارد.

او سمت رسمی در نظام جمهوری اسلامی ایران نداشته است، اما گفته می‌شود که از نفوذ گسترده در ساختارهای سیاسی و نظامی برخوردار است.

از روزنامه‌نگاری مستقل حمایت کنید

محدودیت‌های گسترده بر رسانه‌ها و فضای عمومی در افغانستان، دسترسی شهروندان به اطلاعات مستقل را محدود کرده است. در چنین شرایطی، «اطلاعات روز» متعهدانه و مستقل به کار خود ادامه می‌دهد تا حقیقت قربانی خاموشی و فراموشی نشود.

ما وابسته به هیچ قدرتی نیستیم و تنها برای مردم می‌نویسیم.

مأموریت ما افشای فساد، بازتاب صدای سرکوب‌شدگان، تقویت پاسخگویی صاحبان قدرت، و پشتیبانی از چشم‌اندازی است که در آن همه شهروندان افغانستان از حقوق و آزادی‌های برابر برخوردار باشند و در صلح زندگی کنند.

خبرنگاران ما در شرایط دشوار و گاه خطرناک فعالیت می‌کنند تا گزارش‌های دقیق، منصفانه و مبتنی بر واقعیت منتشر شود و روایت‌های مردم به حاشیه رانده نشود. تداوم این کار، به حمایت مخاطبان و حامیان مستقل وابسته است.

هر کمک، فارغ از میزان آن، به ادامه روزنامه‌نگاری مستقل کمک می‌کند. اگر امکان کمک مالی ندارید، همرسانی این درخواست و تشویق دیگران به حمایت نیز سهمی مهم در تقویت این مسیر دارد.

در کنار حقیقت بایستید
از اطلاعات روز حمایت کنید

برای حمایت اینجا کلیک کنید
با دیگران به‌‌ اشتراک بگذارید
بدون دیدگاه