کانادا از آتش‌بس موقت میان طالبان و پاکستان استقبال کرد

اطلاعات روز
Photo: Flickr

وزارت خارجه‌ی کانادا می‌گوید که درگیری میان طالبان و پاکستان را از نزدیک دنبال می‌کند و عمیقاً نگران افزایش تعداد تلفات غیرنظامی براثر این درگیری است.

این وزارت امروز (پنج‌شنبه، ۲۸حوت) از از اعلام آتش‌بس موقت بین طالبان و پاکستان استقبال کرده و از دو طرف خواسته است که این تلاش‌ها را برای کاهش تنش پایدار ادامه دهند.

پاکستان و طالبان دیشب اعلام کردند که به مناسبت عیدفطر و بنا به درخواست عربستان سعودی، قطر و ترکیه، حملات علیه یکدیگر را به صورت موقت متوقف می‌کنند.

علاوه بر کانادا، برخی کشورهای دیگر نیز از آتش‌بس موقت میان دو طرف استقبال کرده و خواستار حل مشکلات از طریق گفت‌وگو و مذاکره شده‌اند.

درگیری میان طالبان و پاکستان سه هفته است که ادامه دارد. در این مدت پاکستان بارها اهدافی را در کابل، پایتخت افغانستان و شماری دیگر از ولایت‌ها بمباران کرده‌اند.

در آخرین مورد، پاکستان دوشنبه اهدافی را در کابل بمباران کرد.

طالبان اعلام کردند که پاکستان از جمله یک مرکز ترک اعتیاد را هدف قرار داده است که در آن ۴۰۰ نفر کشته و ۲۵۰ نفر دیگر زخمی شده‌اند.

از روزنامه‌نگاری مستقل حمایت کنید

محدودیت‌های گسترده بر رسانه‌ها و فضای عمومی در افغانستان، دسترسی شهروندان به اطلاعات مستقل را محدود کرده است. در چنین شرایطی، «اطلاعات روز» متعهدانه و مستقل به کار خود ادامه می‌دهد تا حقیقت قربانی خاموشی و فراموشی نشود.

ما وابسته به هیچ قدرتی نیستیم و تنها برای مردم می‌نویسیم.

مأموریت ما افشای فساد، بازتاب صدای سرکوب‌شدگان، تقویت پاسخگویی صاحبان قدرت، و پشتیبانی از چشم‌اندازی است که در آن همه شهروندان افغانستان از حقوق و آزادی‌های برابر برخوردار باشند و در صلح زندگی کنند.

خبرنگاران ما در شرایط دشوار و گاه خطرناک فعالیت می‌کنند تا گزارش‌های دقیق، منصفانه و مبتنی بر واقعیت منتشر شود و روایت‌های مردم به حاشیه رانده نشود. تداوم این کار، به حمایت مخاطبان و حامیان مستقل وابسته است.

هر کمک، فارغ از میزان آن، به ادامه روزنامه‌نگاری مستقل کمک می‌کند. اگر امکان کمک مالی ندارید، همرسانی این درخواست و تشویق دیگران به حمایت نیز سهمی مهم در تقویت این مسیر دارد.

در کنار حقیقت بایستید
از اطلاعات روز حمایت کنید

برای حمایت اینجا کلیک کنید
با دیگران به‌‌ اشتراک بگذارید
بدون دیدگاه