ادارهی ملی مبارزه با حوادث افغانستان که اکنون تحت کنترل طالبان است، میگوید که شمار جانباختگان بارندگی، سیل و سایر رویدادهای طبیعی در چهار روز اخیر به ۲۸ نفر افزایش یافته است.
این اداره امروز (دوشنبه، ۱۰ حمل) با نشر اعلامیهای گفته است که شمار زخمیان نیز به ۴۹ نفر افزایش یافته است.
ادارهی مبارزه با حوادث طالبان دیروز شمار جانباختگان را ۱۷ نفر و شمار زخمیان را ۲۶ نفر اعلام کرده بود.
این اداره همچنین گفته است که براثر بارندگی و سیلاب ۵۶۸ خانه بهصورت کلی و قسمی تخریب شده، هزار و ۱۳۰ خانواده زیانمند شده، ۹۳ کیلومتر جاده، دو هزار و ۹۰۱ جریب زمین زراعتی و هزار و ۹۳۸ درخت آسیب دیده و ۲۴۴ رأس مواشی نیز تلف شده است.
ادارهی مبارزه با حوادث طالبان گفته است که این تلفات و خسارات در ولایتهای بدخشان، تخار، بغلان، سمنگان، بلخ، جوزجان، سرپل، فاریاب، بامیان، دایکندی، غور، بادغیس، هرات، پنجشیر، کاپیسا، پروان، لغمان، کابل، ننگرهار، لوگر، پکتیا، پکتیکا، قندهار و هلمند ثبت شده است.