سه نیروی امنیتی ایران در یک حمله در سیستان و بلوچستان کشته شدند

اطلاعات روز
Photo: IRNA

رسانه‌های ایران گزارش داده‌اند که در حمله‌ی افراد مسلح در ولسوالی سراوان ولایت سیستان و بلوچستان این کشور، سه نیروی امنیتی کشته شده‌اند.

به گزارش خبرگزاری فارس، این حمله امروز (پنج‌شنبه، ۲۷ حمل) بر «مأموران گشت پولیس یگان امداد» سراوان انجام شده است.

مرکز اطلاع رسانی پولیس سیستان و بلوچستان گفته است که این مأموران «در حال تأمین امنیت شهروندان» بودند که هدف تیراندازی قرار گرفتند.

پولیس سیستان و بلوچستان این تیراندازی را «حمله‌ی ترور‌یستی» توصیف کرده و گفته است که تلاش برای بازداشت عاملان آن ادامه دارد.

مأموران دولتی ایران پیش از این در سیستان و بلوچستان هدف حمله‌ی مسلحانه قرار گرفته‌اند.

در برخی موارد گروه «جیش‌العدل» مسئولیت این حملات را به عهده گرفته است.

از روزنامه‌نگاری مستقل حمایت کنید

محدودیت‌های گسترده بر رسانه‌ها و فضای عمومی در افغانستان، دسترسی شهروندان به اطلاعات مستقل را محدود کرده است. در چنین شرایطی، «اطلاعات روز» متعهدانه و مستقل به کار خود ادامه می‌دهد تا حقیقت قربانی خاموشی و فراموشی نشود.

ما وابسته به هیچ قدرتی نیستیم و تنها برای مردم می‌نویسیم.

مأموریت ما افشای فساد، بازتاب صدای سرکوب‌شدگان، تقویت پاسخگویی صاحبان قدرت، و پشتیبانی از چشم‌اندازی است که در آن همه شهروندان افغانستان از حقوق و آزادی‌های برابر برخوردار باشند و در صلح زندگی کنند.

خبرنگاران ما در شرایط دشوار و گاه خطرناک فعالیت می‌کنند تا گزارش‌های دقیق، منصفانه و مبتنی بر واقعیت منتشر شود و روایت‌های مردم به حاشیه رانده نشود. تداوم این کار، به حمایت مخاطبان و حامیان مستقل وابسته است.

هر کمک، فارغ از میزان آن، به ادامه روزنامه‌نگاری مستقل کمک می‌کند. اگر امکان کمک مالی ندارید، همرسانی این درخواست و تشویق دیگران به حمایت نیز سهمی مهم در تقویت این مسیر دارد.

در کنار حقیقت بایستید
از اطلاعات روز حمایت کنید

برای حمایت اینجا کلیک کنید
با دیگران به‌‌ اشتراک بگذارید
بدون دیدگاه