ارتش پاکستان: ۲۲ «تروریست» در خیبرپختونخوا کشته شدند

اطلاعات روز
Photo: @PakistanFauj

ارتش پاکستان اعلام کرده است که ۲۲ «تروریست» در عملیات نیروهای این کشور در ایالت خیبرپختونخوا کشته شده‌اند.

در اعلامیه‌‌ای که ارتش پاکستان امروز (جمعه، ۴ ثور) منتشر کرده، آمده است که این عملیات چهار روز پیش و در پی دریافت گزارش از حضور «خوارج» راه اندازی شده بود.

ارتش پاکستان این افراد را متعلق به «فتنه‌ی خوارج تحت حمایت هند» معرفی کرده است؛ اصطلاحی که مقام‌های پاکستان برای تحریک طالبان آن کشور ( تی‌تی‌پی) استفاده می‌کنند.

بر اساس اعلامیه‌ی ارتش پاکستان، در جریان درگیری و براثر «تیراندازی کور خوارج» یک کودک ده ساله نیز کشته شده است.

ارتش پاکستان همچنین گفته است که مقداری سلاح و مهمات از نزد این افراد کشف و ضبط کرده است.

پاکستان مدعی است که تحریک طالبان آن کشور (تی‌تی‌پی) از حمایت هند برخوردار است و با استفاده از خاک افغانستان، حملات خود را طراحی و اجرا می‌کند.

مقام‌های طالبان در افغانستان اما حضور تحریک طالبان پاکستان در کشور را رد می‌کنند و آن را یک مشکل داخلی پاکستان می‌دانند.

از روزنامه‌نگاری مستقل حمایت کنید

محدودیت‌های گسترده بر رسانه‌ها و فضای عمومی در افغانستان، دسترسی شهروندان به اطلاعات مستقل را محدود کرده است. در چنین شرایطی، «اطلاعات روز» متعهدانه و مستقل به کار خود ادامه می‌دهد تا حقیقت قربانی خاموشی و فراموشی نشود.

ما وابسته به هیچ قدرتی نیستیم و تنها برای مردم می‌نویسیم.

مأموریت ما افشای فساد، بازتاب صدای سرکوب‌شدگان، تقویت پاسخگویی صاحبان قدرت، و پشتیبانی از چشم‌اندازی است که در آن همه شهروندان افغانستان از حقوق و آزادی‌های برابر برخوردار باشند و در صلح زندگی کنند.

خبرنگاران ما در شرایط دشوار و گاه خطرناک فعالیت می‌کنند تا گزارش‌های دقیق، منصفانه و مبتنی بر واقعیت منتشر شود و روایت‌های مردم به حاشیه رانده نشود. تداوم این کار، به حمایت مخاطبان و حامیان مستقل وابسته است.

هر کمک، فارغ از میزان آن، به ادامه روزنامه‌نگاری مستقل کمک می‌کند. اگر امکان کمک مالی ندارید، همرسانی این درخواست و تشویق دیگران به حمایت نیز سهمی مهم در تقویت این مسیر دارد.

در کنار حقیقت بایستید
از اطلاعات روز حمایت کنید

برای حمایت اینجا کلیک کنید
با دیگران به‌‌ اشتراک بگذارید
بدون دیدگاه