وزارت خارجهی سوئیس اعلام کرده است که مذاکرات برنامهریزیشده میان ایران و امریکا که قرار بود امروز (جمعه، 29 جوزا) در اقامتگاه ساحلی «بورگن اشتوک» در مرکز این کشور برگزار شود، به تعویق افتاده است.
این وزارت افزوده است که سوئیس همچنان آمادهی تسهیل این مذاکرات است و کارهای مقدماتی برای برگزاری آن در بورگن اشتوک همچنان دارد.
وزارت خارجهی سوئیس افزوده است که در حال حاضر نمیتواند اطلاعات بیشتری در این زمینه ارائه کند.
این اعلامیه در پی لغو سفر برنامهریزیشدهی جی دیونس، معاون رئیسجمهور امریکا به سوئیس برای مذاکره با ایران نشر شده است.
قرار بود تفاهمنامه میان ایران و امریکا امروز بهصورت حضوری در سوئیس امضا شود و سپس مذاکرات برای اجرایی کردن آن، آغاز گردد.
دونالد ترامپ، رئیسجمهور امریکا و مسعود پزشکیان، رئیسجمهور ایران، این تفاهمنامه را روز چهارشنبه بهصورت الکترونیکی امضا کرده بودند.
هنوز روشن نیست که مذاکرات ایران و امریکا در سوئیس به چه دلیلی به تعویق افتاده است، اما خبرگزاری رویترز نوشته است که ایران پس از امضای این تفاهمنامه توسط رؤسای جمهور دو کشور، امضای حضوری آن را «غیرضروری» دانسته است.