آخرین بازی از مرحلهی گروهی رقابتهای جام جهانی از دیشب به اینسو برگزار شد.
لیونل مسی، کاپیتان آرژانتین و برترین گلزن تاریخ جام جهانی که بازی را از روی نیمکت آغاز کرده بود، در دقیقهی شصتم بازی وارد زمین شد و در دقیقهی هشتادم از روی ضربهی ایستگاهی دروازهی اردن را برای بار سوم باز کرد تا پیروزی سه بر یک آرژانتین را قطعی کند. دو گول دیگر این دیدار در دقایق نزدهم و سیویکم بازی توسط جیوانی لو سلسو و لوتارو مارتینز به ثمر رسیدند.
در بازی دیگر، پرتگال به مصاف کلمبیا رفت. این بازی با تساوی بدون گل به پایان رسید. کریستیانو رونالدو که از ابتدا در ترکیب تیم ملی پرتگال قرار داشت، آخرین بازی گروهی جام جهانیاش را با توقف در برابر کلمبیا به پایان رساند.
لیونل مسی که در بازی برابر اتریش رکورد میرسلاو کلوزه را شکستانده بود، در بازی برابر اردن تعداد گلهایش در جام جهانی را به عدد ۱۹ رساند. مسی با گلزنی در این دیدار موفق شد در هفتمین بازی متوالی جام جهانی به گل برسد و رکورد جدیدی به نامش ثبت کند.
ضربهی کاشته مسی تعداد گلهای ملی او را به عدد ۱۲۳ رساند و به این ترتیب او دومین گلزن برتر در رقابتهای ملی پس از کریستیانو رونالدو با ۱۴۵ گل ملی قرار دارد.
کریستیانو رونالدو و یارانش با یک برد و دو مساوی، بهعنوان تیم دوم گروه کا به دور بعدی راه یافتند. آنان برای صعود به مرحلهی یک هشتم نهایی، باید از سد کرواسیا بگذرند.
مسی و یارانش مرحلهی گروهی را با سه برد و امتیاز کامل به پایان رساندند و در مرحلهی بعدی باید با تیم شگفتیساز کیپورد رقابت کنند. وزینیا، دروازهبان تیم کیپورد قبلا گفته بود که برای رویارویی با آرژانتین آماده است و در قامت مبارزانی با قلب بزرگ وارد زمین خواهند شد.