روسیه بامداد امروز (دوشنبه، ۱۵ سرطان) حملات گستردهای را بر شهر کییف، پایتخت اوکراین راهاندازی کرد که در نتیجه دستکم نُه نفر کشته و ۴۶ نفر دیگر زخمی شدهاند.
خبرگزاری رویترز به نقل از ویتالی کلیچکو، شهردار کییف، نوشته است که عملیات امدادونجات ادامه دارد و این آمار نهایی نیست.
یک ساختمان ۳۰ طبقه در منطقهی «دارنیتسکی» پس از حمله آتش گرفته و دو ساختمان ۲۱ طبقه و نُه طبقه در منطقهی تاریخی «پودیلسکی» نیز هدف حمله بودهاند که عملیات نجات در آنها چندین ساعت ادامه یافته است.
کلیچکو گفته است که مسکو بامداد امروز با موشک و پهپاد به کییف حمله کرده و چندین ساختمان بلندمنزل را هدف قرار داده است.
تیمور تکاچنکو، از مقامهای نظامی کییف گفته است که تا کنون کشته شدن دستکم نُه نفر تأیید شده و ۴۶ نفر دیگر در سراسر شهر زخمی شدهاند.
بهگفتهی او، دستکم ۱۵ ساختمان مسکونی در این حمله آسیب دیده یا تخریب شدهاند.
روسیه بامداد پنجشنبه هفتهی گذشته نیز حملات مرگباری را علیه اوکراین راهاندازی کرده بود که تنها در کییف ۳۱ نفر کشته شدند.
رویترز نوشته است که لهستان، همسایهی اوکراین که عضو ناتو و اتحادیه اروپا است، همزمان با سرازیرشدن موشکها و پهپادهای روسیه بر فراز اوکراین، بهعنوان یک اقدام پیشگیرانه، برای مدت کوتاهی جتهای جنگندهی خود را به پرواز درآورد.
ولودیمیر زلنسکی، رییسجمهور اوکراین روز گذشته به باشندگان کییف در مورد حملهی قریبالوقوع روسیه هشدار داده بود.