منابع در ننگرهار به روزنامه اطلاعات روز میگویند طالبان در ولسوالی کامه این ولایت، ۱۴ نفر را به دلیل نواختن موسیقی در یک مراسم عروسی، بازداشت کردهاند.
منابع از محل رویداد تأیید کردند که این افراد چهارشنبهشب (۱۷ سرطان) از روستای «دارگلی» ولسوالی کامه بازداشت شدهاند.
به گفتهی منابع، مأموران امر به معروف و نهی از منکر طالبان به مراسم عروسی هجوم برده و ۱۴ نفر را بازداشت کردهاند.
افراد بازداشتشده شامل اقوام و همسایگان برگزارکنندهی مراسم عروسی هستند.
قانون امر به معروف و نهی از منکر طالبان نواختن و شنیدن موسیقی را «حرام» دانسته و ممنوع کرده است.
گزارشهای زیادی وجود دارد که طالبان در سراسر افغانستان به محافل خوشی و عروسی مردم هجوم برده و ضمن نوازندگان و خوانندگان موسیقی، برگزارکنندهی مراسم را نیز بازداشت کردهاند.
طالبان ابزارهای نواختن و پخش موسیقی را که از محافل خوشی مردم یا از سطح بازار جمعآوری میکنند، آتش میزنند.
پس از روی کار آمدن مجدد طالبان در قدرت، تنها خواندن شعر و تولید موسیقی که به هدف تمجید از کارها و یا تبلیغ برای این گروه تولید شود، مجاز است. طالبان موسیقی را که در توصیف این گروه باشد به عنوان «نعت» یاد کرده و اجازهی تولید و پخش میدهند.