سپاه پاسداران: سه فروند جنگنده اف – ۳۵ در حمله به پایگاه امریکا در اردن تخریب شد

اطلاعات روز
Photo: Social Media

سپاه پاسداران ایران ادعا کرده است که در حمله به پایگاه امریکا در اردن، سه فروند جنگنده اف – ۳۵ را به‌طور کلی تخریب کرده است.

به گزارش ایران، سپاه پاسداران صبح امروز (پنج‌شنبه، ۸ اسد) در واکنش به حملات هوایی امریکا به جنوب ایران، «رمپ استقرار و سوله تعمیراتی جنگنده های اف – ۳۵ دشمن امریکایی در پایگاه هوایی الازرق» را با موشک‌های بالستیک هدف قرار داده است.

سپاه پاسداران همچنین مدعی شده است که به سه فروند جنگنده اف – ۳۵ دیگر خسارات سنگینی وارد شده و «چند افسر و کادر فنی و تعمیراتی دشمن نیز به هلاکت رسیده‌اند.»

وزارت جنگ و فرماندهی مرکزی ارتش امریکا(سنتکام) تا اکنون به این ادعا واکنشی نشان نداده است.

امریکا پس از چند روز توقف، بامداد امروز حملات خود علیه ایران را از سر گرفت و به اهدافی در جنوب این کشور حمله کرد.

از روزنامه‌نگاری مستقل حمایت کنید

محدودیت‌های گسترده بر رسانه‌ها و فضای عمومی در افغانستان، دسترسی شهروندان به اطلاعات مستقل را محدود کرده است. در چنین شرایطی، «اطلاعات روز» متعهدانه و مستقل به کار خود ادامه می‌دهد تا حقیقت قربانی خاموشی و فراموشی نشود.

ما وابسته به هیچ قدرتی نیستیم و تنها برای مردم می‌نویسیم.

مأموریت ما افشای فساد، بازتاب صدای سرکوب‌شدگان، تقویت پاسخگویی صاحبان قدرت، و پشتیبانی از چشم‌اندازی است که در آن همه شهروندان افغانستان از حقوق و آزادی‌های برابر برخوردار باشند و در صلح زندگی کنند.

خبرنگاران ما در شرایط دشوار و گاه خطرناک فعالیت می‌کنند تا گزارش‌های دقیق، منصفانه و مبتنی بر واقعیت منتشر شود و روایت‌های مردم به حاشیه رانده نشود. تداوم این کار، به حمایت مخاطبان و حامیان مستقل وابسته است.

هر کمک، فارغ از میزان آن، به ادامه روزنامه‌نگاری مستقل کمک می‌کند. اگر امکان کمک مالی ندارید، همرسانی این درخواست و تشویق دیگران به حمایت نیز سهمی مهم در تقویت این مسیر دارد.

در کنار حقیقت بایستید
از اطلاعات روز حمایت کنید

برای حمایت اینجا کلیک کنید
با دیگران به‌‌ اشتراک بگذارید
بدون دیدگاه