کرزی حمله‌های پاکستان بر کنر و پکتیکا را محکوم کرد

اطلاعات روز
Photo: ISNA

حامد کرزی، رییس‌جمهور پیشین کشور حمله‌های هوایی پاکستان بر کنر و پکتیکا را «اقدام تجاوزکارانه» و «نقض حاکمیت ملی افغانستان» خواند و محکوم کرد.

آقای کرزی امروز (دوشنبه، ۳۰ سنبله) با نشر پیامی در شبکه‌های اجتماعی، از پاکستان خواسته است که سیاست‌های خود در قبال افغانستان را بازنگری کند.

کرزی گفته است: «پاکستان با بازنگری در سیاست‌های خود، مسیر حسن همجواری، روابط مثبت و تعامل متمدنانه با افغانستان را در پیش بگیرد.»

رییس‌جمهور پیشین افغانستان چالش‌های امنیتی فعلی پاکستان را ناشی از سیاست‌های این کشور در قبال افغانستان دانسته است.

او گفته است: «چالش‌های امنیتی کنونی پاکستان ناشی از سیاست‌های نادرست آن کشور در قبال افغانستان است.»

طالبان اعلام کردند که جنگنده‌های پاکستان صبح امروز یک خانه‌ی مسکونی در منطقه‌ی پتن در ولسوالی نورگل ولایت کنر و یک خانه‌ی خالی و یک دکان را در ولسوالی برمل ولایت پکتیکا بمباران کرده‌اند.

ذبیح‌الله مجاهد، سخن‌گوی طالبان گفته است که در پی حمله‌ی پاکستان در کنر سه عضو یک خانواده کشته و چهار نفر دیگر زخمی شده‌اند.

از روزنامه‌نگاری مستقل حمایت کنید

محدودیت‌های گسترده بر رسانه‌ها و فضای عمومی در افغانستان، دسترسی شهروندان به اطلاعات مستقل را محدود کرده است. در چنین شرایطی، «اطلاعات روز» متعهدانه و مستقل به کار خود ادامه می‌دهد تا حقیقت قربانی خاموشی و فراموشی نشود.

ما وابسته به هیچ قدرتی نیستیم و تنها برای مردم می‌نویسیم.

مأموریت ما افشای فساد، بازتاب صدای سرکوب‌شدگان، تقویت پاسخگویی صاحبان قدرت، و پشتیبانی از چشم‌اندازی است که در آن همه شهروندان افغانستان از حقوق و آزادی‌های برابر برخوردار باشند و در صلح زندگی کنند.

خبرنگاران ما در شرایط دشوار و گاه خطرناک فعالیت می‌کنند تا گزارش‌های دقیق، منصفانه و مبتنی بر واقعیت منتشر شود و روایت‌های مردم به حاشیه رانده نشود. تداوم این کار، به حمایت مخاطبان و حامیان مستقل وابسته است.

هر کمک، فارغ از میزان آن، به ادامه روزنامه‌نگاری مستقل کمک می‌کند. اگر امکان کمک مالی ندارید، همرسانی این درخواست و تشویق دیگران به حمایت نیز سهمی مهم در تقویت این مسیر دارد.

در کنار حقیقت بایستید
از اطلاعات روز حمایت کنید

برای حمایت اینجا کلیک کنید
با دیگران به‌‌ اشتراک بگذارید
بدون دیدگاه