یک کارگر نوجوان اهل افغانستان براثر سقوط از ساختمان در ایران جان باخت

اطلاعات روز

منابع می‌‌گویند که یک کارگر نوجوان ۱۷ ساله اهل افغانستان در پی سقوط از ساختمان در ایران جان باخته است.

به گفته‌ی منابع، این جوان محمد ناصر دام داشت و دیروز (پنح‌شنبه، ۱۶ میزان) هنگام کار در یک ساختمان در ایران سقوط کرده و جان باخته است.

منابع می‌‌گویند که این نوجوان از باشندگان روستای «جمشیدی» ولسوالی پشتون‌کوت ولایت فاریاب بود.

بر اساس اطلاعات منابع، این نوجوان برای تأمین مخارج خانواده‌اش و برای کارگری به ایران رفته بود.

پیش از این نیز موارد متعددی از جان باختن کارگران اهل افغانستان در پی سقوط از ساختمان در ایران گزارش شده است.

کارگران افغانستان در ایران معمولاً در مشاغل پرخطر از جمله کار ساختمانی مشغول کار هستند و هر از گاهی چنین رویدادهای جان آنان را می‌گیرد.

از روزنامه‌نگاری مستقل حمایت کنید

محدودیت‌های گسترده بر رسانه‌ها و فضای عمومی در افغانستان، دسترسی شهروندان به اطلاعات مستقل را محدود کرده است. در چنین شرایطی، «اطلاعات روز» متعهدانه و مستقل به کار خود ادامه می‌دهد تا حقیقت قربانی خاموشی و فراموشی نشود.

ما وابسته به هیچ قدرتی نیستیم و تنها برای مردم می‌نویسیم.

مأموریت ما افشای فساد، بازتاب صدای سرکوب‌شدگان، تقویت پاسخگویی صاحبان قدرت، و پشتیبانی از چشم‌اندازی است که در آن همه شهروندان افغانستان از حقوق و آزادی‌های برابر برخوردار باشند و در صلح زندگی کنند.

خبرنگاران ما در شرایط دشوار و گاه خطرناک فعالیت می‌کنند تا گزارش‌های دقیق، منصفانه و مبتنی بر واقعیت منتشر شود و روایت‌های مردم به حاشیه رانده نشود. تداوم این کار، به حمایت مخاطبان و حامیان مستقل وابسته است.

هر کمک، فارغ از میزان آن، به ادامه روزنامه‌نگاری مستقل کمک می‌کند. اگر امکان کمک مالی ندارید، همرسانی این درخواست و تشویق دیگران به حمایت نیز سهمی مهم در تقویت این مسیر دارد.

در کنار حقیقت بایستید
از اطلاعات روز حمایت کنید

برای حمایت اینجا کلیک کنید
با دیگران به‌‌ اشتراک بگذارید
بدون دیدگاه