حمله به میدان هوایی ملک فهد در شرق عربستان یک کشته و هشت زخمی برجای گذاشت

اطلاعات روز
photo: King Fahd International Airport, Saudi Arabia | Image credit: KFIA

حمله به میدان هوایی بین‌المللی ملک فهد در شرق عربستان سعودی، در شهر دمام، یک کشته و هشت زخمی برجا گذاشت.

اداره‌ی هوانوردی ملکی عربستان سعودی اعلام کرد که این حمله شام چهارشنبه (۲۹ میزان) انجام شده است.

این اداره گفته است که شدت جراحت‌های زخمیان از «سطح خفیف تا شدید» متغیر است و بررسی خسارت‌های مادی واردشده به میدان هوایی نیز ادامه دارد.

این اداره مشخص نکرد که چه نوع حمله‌ای صورت گرفته است؛ اما میدان‌های هوایی عربستان سعودی در روزهای اخیر بارها هدف پرتابه‌های حوثی‌های یمن، گروه مورد حمایت ایران، قرار گرفته‌اند.

در حملات دو هفته قبل به میدان هوایی ملک خالد در ریاض نیز ۱۲ نفر کشته شدند.

درگیری میان حوثی‌ها و عربستان، در ماه سپتامبر امسال و در پی یک حمله به میدان هوایی صنعا، آغاز شد.

این درگیری میان حوثی‌ها و نیروهای ائتلاف به رهبری عربستان در سال ۲۰۲۲ و در پی توافق آتش‌بس، متوقف شده بود.

از روزنامه‌نگاری مستقل حمایت کنید

محدودیت‌های گسترده بر رسانه‌ها و فضای عمومی در افغانستان، دسترسی شهروندان به اطلاعات مستقل را محدود کرده است. در چنین شرایطی، «اطلاعات روز» متعهدانه و مستقل به کار خود ادامه می‌دهد تا حقیقت قربانی خاموشی و فراموشی نشود.

ما وابسته به هیچ قدرتی نیستیم و تنها برای مردم می‌نویسیم.

مأموریت ما افشای فساد، بازتاب صدای سرکوب‌شدگان، تقویت پاسخگویی صاحبان قدرت، و پشتیبانی از چشم‌اندازی است که در آن همه شهروندان افغانستان از حقوق و آزادی‌های برابر برخوردار باشند و در صلح زندگی کنند.

خبرنگاران ما در شرایط دشوار و گاه خطرناک فعالیت می‌کنند تا گزارش‌های دقیق، منصفانه و مبتنی بر واقعیت منتشر شود و روایت‌های مردم به حاشیه رانده نشود. تداوم این کار، به حمایت مخاطبان و حامیان مستقل وابسته است.

هر کمک، فارغ از میزان آن، به ادامه روزنامه‌نگاری مستقل کمک می‌کند. اگر امکان کمک مالی ندارید، همرسانی این درخواست و تشویق دیگران به حمایت نیز سهمی مهم در تقویت این مسیر دارد.

در کنار حقیقت بایستید
از اطلاعات روز حمایت کنید

برای حمایت اینجا کلیک کنید
با دیگران به‌‌ اشتراک بگذارید
بدون دیدگاه