مرکز اسلامی افغان‌های شهر برلین آلمان: عاملان کشتار گروگان‌ها وحشیان عصر اند

اطلاعات روز

اطلاعات روز: مرکز اسلامی افغان‌های شهر برلین آلمان، عاملان کشتار گروگان‌ها در ولسوالی ارغنداب ولایت زابل را وحشیان عصر خوانده است.
به نقل از خبرگزاری بخدی، این مرکز در اعلامیه خود نوشته است که مراسم ختم قران و فاتحه خوانی برای قربانیان، روز جمعه در مسجد افغان‌های شهر برلین برگزار شده است.
پس از سربریده شدن هفت تن از باشندگان ولسوالی جاغوری ولایت غزنی در زابل، هزاران تن از شهروندان کشور در شهرهای مختلف افغانستان از جمله غزنی، کابل، هرات، ننگرهار، مزار شریف، دایکندی، بامیان، جوزجان و زابل دست به اعتراض زده و از دولت افغانستان خواستار پایان بخشیدن به جنایت‌های این چنینی در کشور شدند.

از روزنامه‌نگاری مستقل حمایت کنید

محدودیت‌های گسترده بر رسانه‌ها و فضای عمومی در افغانستان، دسترسی شهروندان به اطلاعات مستقل را محدود کرده است. در چنین شرایطی، «اطلاعات روز» متعهدانه و مستقل به کار خود ادامه می‌دهد تا حقیقت قربانی خاموشی و فراموشی نشود.

ما وابسته به هیچ قدرتی نیستیم و تنها برای مردم می‌نویسیم.

مأموریت ما افشای فساد، بازتاب صدای سرکوب‌شدگان، تقویت پاسخگویی صاحبان قدرت، و پشتیبانی از چشم‌اندازی است که در آن همه شهروندان افغانستان از حقوق و آزادی‌های برابر برخوردار باشند و در صلح زندگی کنند.

خبرنگاران ما در شرایط دشوار و گاه خطرناک فعالیت می‌کنند تا گزارش‌های دقیق، منصفانه و مبتنی بر واقعیت منتشر شود و روایت‌های مردم به حاشیه رانده نشود. تداوم این کار، به حمایت مخاطبان و حامیان مستقل وابسته است.

هر کمک، فارغ از میزان آن، به ادامه روزنامه‌نگاری مستقل کمک می‌کند. اگر امکان کمک مالی ندارید، همرسانی این درخواست و تشویق دیگران به حمایت نیز سهمی مهم در تقویت این مسیر دارد.

در کنار حقیقت بایستید
از اطلاعات روز حمایت کنید

برای حمایت اینجا کلیک کنید
با دیگران به‌‌ اشتراک بگذارید
بدون دیدگاه