افراد مسلح ناشناس یک مسجد را در ننگرهار انفجار دادند

اطلاعات روز

اطلاعات روز: مقام‌های محلی ولایت ننگرهار می‌گویند که شب گذشته افراد مسلح ناشناس یک مسجد را در این ولایت انفجار داده‌اند.
عطاالله خوگیانی، سخن‌گوی والی ننگرهار به رسانه‌ها گفته است که شب گذشته، افراد مسلح ناشناس، مسجدی بنام«گردی غوث» را در ولسوالی مومند دره‌ی این ولایت با کارگذاری ماین انفجار دادند.
وی افزود که این مسجد ویران شده و بخش‌های زیادی از یک زیارت که در نزدیکی آن قرار داشت نیز تخریب شده است.
آقای خوگیانی افزود که در نتیجه‌ی انفجار صدها جلد قرآن و کتاب‌های دینی نیز سوخته است.
تاکنون شخص یا گروهی مسئولیت منفجر کردن این مسجد را به عهده نگرفته است.

از روزنامه‌نگاری مستقل حمایت کنید

محدودیت‌های گسترده بر رسانه‌ها و فضای عمومی در افغانستان، دسترسی شهروندان به اطلاعات مستقل را محدود کرده است. در چنین شرایطی، «اطلاعات روز» متعهدانه و مستقل به کار خود ادامه می‌دهد تا حقیقت قربانی خاموشی و فراموشی نشود.

ما وابسته به هیچ قدرتی نیستیم و تنها برای مردم می‌نویسیم.

مأموریت ما افشای فساد، بازتاب صدای سرکوب‌شدگان، تقویت پاسخگویی صاحبان قدرت، و پشتیبانی از چشم‌اندازی است که در آن همه شهروندان افغانستان از حقوق و آزادی‌های برابر برخوردار باشند و در صلح زندگی کنند.

خبرنگاران ما در شرایط دشوار و گاه خطرناک فعالیت می‌کنند تا گزارش‌های دقیق، منصفانه و مبتنی بر واقعیت منتشر شود و روایت‌های مردم به حاشیه رانده نشود. تداوم این کار، به حمایت مخاطبان و حامیان مستقل وابسته است.

هر کمک، فارغ از میزان آن، به ادامه روزنامه‌نگاری مستقل کمک می‌کند. اگر امکان کمک مالی ندارید، همرسانی این درخواست و تشویق دیگران به حمایت نیز سهمی مهم در تقویت این مسیر دارد.

در کنار حقیقت بایستید
از اطلاعات روز حمایت کنید

برای حمایت اینجا کلیک کنید
با دیگران به‌‌ اشتراک بگذارید
بدون دیدگاه