برق 220 کیلوولت وارداتی ترکمنستان به عزنی وصل شد

اطلاعات روز
اطلاعات روز

اطلاعات روز: مسئولان محلی ولایت میدان وردک می‌گویند که 600 متر لین برق 220 کیلو ولت وارداتی ترکمنستان که چندی قبل از سوی افراد مسلح در این ولایت  قطع شده بود، ترمیم و وصل شده است.
فرماندهی پولیس ولایت میدان وردک با نشر خبرنامه‌یی اعلام کرد که برق وارداتی 220 کیلوولت کشور ترکمنستان که دو ماه پیش تکمیل و به ولایت غزنی وصل شده بود، هشت روز پس از وصل شدن آن به غزنی در ساحه‌ی سلطان خیل ولسوالی سیدآباد ولایت میدان‌وردک از سوی « مافیای» محل قطع شده بود.
در خبرنامه آمده است که انجینران برق با همکاری نیروهای امنیتی در 10 روز توانست که این لین برق را ترمیم و دوباره وصل کنند.
فرماندهی پولیس میدان وردک گفته است که در جریان این عملیات 23 روستای ولسوالی سیدآباد از وجود مخالفان مسلح پاک‌سازی شده است.
خبرنامه افزود که در عملیات وصل سازی برق ارغندی – غزنی بیش از 30 مخالف مسلح دولت به شمول سه فرمانده‌ی ارشد این گروه کشته شدند.
فرماندهی پولیس میدان وردک می‌گوید که در قطع لین‌های برق وارداتی، کسانی دست دارند که می‌خواهند از این طریق از حکومت و شرکت برشنا باج‌گیری کنند.

از روزنامه‌نگاری مستقل حمایت کنید

محدودیت‌های گسترده بر رسانه‌ها و فضای عمومی در افغانستان، دسترسی شهروندان به اطلاعات مستقل را محدود کرده است. در چنین شرایطی، «اطلاعات روز» متعهدانه و مستقل به کار خود ادامه می‌دهد تا حقیقت قربانی خاموشی و فراموشی نشود.

ما وابسته به هیچ قدرتی نیستیم و تنها برای مردم می‌نویسیم.

مأموریت ما افشای فساد، بازتاب صدای سرکوب‌شدگان، تقویت پاسخگویی صاحبان قدرت، و پشتیبانی از چشم‌اندازی است که در آن همه شهروندان افغانستان از حقوق و آزادی‌های برابر برخوردار باشند و در صلح زندگی کنند.

خبرنگاران ما در شرایط دشوار و گاه خطرناک فعالیت می‌کنند تا گزارش‌های دقیق، منصفانه و مبتنی بر واقعیت منتشر شود و روایت‌های مردم به حاشیه رانده نشود. تداوم این کار، به حمایت مخاطبان و حامیان مستقل وابسته است.

هر کمک، فارغ از میزان آن، به ادامه روزنامه‌نگاری مستقل کمک می‌کند. اگر امکان کمک مالی ندارید، همرسانی این درخواست و تشویق دیگران به حمایت نیز سهمی مهم در تقویت این مسیر دارد.

در کنار حقیقت بایستید
از اطلاعات روز حمایت کنید

برای حمایت اینجا کلیک کنید
با دیگران به‌‌ اشتراک بگذارید
بدون دیدگاه