عبدالله: با افراد تسلیم شده‌ی داعش مانند اسرای جنگی برخورد خواهد شد

اطلاعات روز
اطلاعات روز

اطلاعات روز: عبدالله عبدالله، رییس‌اجراییه حکومت وحدت ملی می‌گوید که با افراد تسلیم شده‌ی داعش در جوزجان به عنوان اسرای جنگی برخورد خواهد شد.
آقای عبدالله امروز(دوشنبه، 15اسد) در نشست شورای وزیران گفت که برای گروه‌ داعش در حکومت افغانستان پناه داده نمی‌شود و آنان مورد پیگرد قانونی قرار خواهند گرفت.
وی افزود:« در شمال کشور تعدادی از نیروهای داعش تسلیم شده‌ که با آنها به حیث اُسرای جنگی برخورد خواهد شد. البته تسلیمی به معنای این نیست که آنها جنایت کنند، بعد در وقتی‌که چاره‌شان ناچار شد باز به طرف دولت بیایند و برای‌شان پناه داده شود و از جنایت آنان چشم‌پوشی گردد.»
رییس اجراییه گفت که مردم در ولایت سرپل از برخورد حکومت با افراد تسلیم شده‌ی داعش نگران هستند، زیرا آنان شاهد «جنایت» این گروه بوده‌اند.
رییس اجرائیه با بیان این که گروه داعش در پروسه صلح نپیوسته‌اند، گفت که این افراد از نخستین روز تسلیمی شان به نیروهای امنیتی باید تحت تدابیر شدید امنیتی قرار بگیرند.
مولوی حبیب‌الرحمان، فرمانده عمومی جنگ‌جویان داعش که چهارشنبه‌ی هفته گذشته با نیروهای تحت فرماندهی‌اش به دولت تسلیم شده از حکومت افغانستان خواسته بود امنیت او و جنگ‌جویان تحت فرماندهی‌اش را تأمین و زمینه‌ی زندگی بهتر و خوب‌تر را برای شان فراهم سازد.
او طی یک سخنرانی در شبرغان، مرکز ولایت جوزجان گفته که چون دست از جنگ کشیده و به «نیروهای دولتی خود» پیوسته است، اکنون از حکومت می‌خواهد امنیت آنان تأمین شود.
پیش از این محمد‌رضا غفوری، سخن‌گوی والی جوزجان به اطلاعات روز گفته بود که از روز چهارشنبه( هفته گذشته) تاکنون ده‌ها باشنده جوزجان به مقام ولایت رفته شکایات شان را عنوانی مقام آن ولایت ارایه کرده و خواهان محاکمه رهبری داعش و دیگر اعضای این گروه شده‌اند. به گفته‌ی او بیشترین شکایت از رهبری داعش در شمال به مقام ولایت ارایه شده است.
سخن‌گوی والی جوزجان تایید می‌کند که داعش در جریان بیش از دو سال فعالیت در درزاب مکاتب را مسدود کرده، مرتکب جنایاتی چون قتل و تجاوز جنسی شده و اموال مردم را نیز غارت کرده‌اند.

از روزنامه‌نگاری مستقل حمایت کنید

محدودیت‌های گسترده بر رسانه‌ها و فضای عمومی در افغانستان، دسترسی شهروندان به اطلاعات مستقل را محدود کرده است. در چنین شرایطی، «اطلاعات روز» متعهدانه و مستقل به کار خود ادامه می‌دهد تا حقیقت قربانی خاموشی و فراموشی نشود.

ما وابسته به هیچ قدرتی نیستیم و تنها برای مردم می‌نویسیم.

مأموریت ما افشای فساد، بازتاب صدای سرکوب‌شدگان، تقویت پاسخگویی صاحبان قدرت، و پشتیبانی از چشم‌اندازی است که در آن همه شهروندان افغانستان از حقوق و آزادی‌های برابر برخوردار باشند و در صلح زندگی کنند.

خبرنگاران ما در شرایط دشوار و گاه خطرناک فعالیت می‌کنند تا گزارش‌های دقیق، منصفانه و مبتنی بر واقعیت منتشر شود و روایت‌های مردم به حاشیه رانده نشود. تداوم این کار، به حمایت مخاطبان و حامیان مستقل وابسته است.

هر کمک، فارغ از میزان آن، به ادامه روزنامه‌نگاری مستقل کمک می‌کند. اگر امکان کمک مالی ندارید، همرسانی این درخواست و تشویق دیگران به حمایت نیز سهمی مهم در تقویت این مسیر دارد.

در کنار حقیقت بایستید
از اطلاعات روز حمایت کنید

برای حمایت اینجا کلیک کنید
با دیگران به‌‌ اشتراک بگذارید
بدون دیدگاه