رقابت‌‌ پایان یافت‌ لطفاً کمپاین نکنید!

اطلاعات روز

اطلاعات روز: مهلت کارزارهای انتخاباتی نامزدان ریاست جمهوری و شوراهای ولایتی کشور پایان یافت و کمیسیون مستقل انتخابات از تمام نامزدان خواسته که از هر‌نوع تبلیغ در دو روز آینده خود‌داری کنند. یوسف نورستانی، رییس این کمیسیون دیروز در یک نشست خبری در کابل گفت که مهلت کارزاهای انتخاباتی نامزدان پس از ساعت 12 شب چهارشنبه پایان می‌یابد.
او از نامزدان انتخابات ریاست جمهوری و شوراهای ولایتی خواست که پس از ساعت 12 شب روز چهارشنبه‌ به کارزارهای انتخاباتی پایان دهند و بگذارند مردم تصمیم‌شان را در همین دو روز در باره‌ی نامزد مورد نظرشان بگیرند. سومین دور انتخابات ریاست جمهوری و شوراهای ولایتی به روز شنبه هفته‌ی آینده برگزار خواهد شد.
شهروندان واجد شرایط رای‌دهی کابل و ولایت‌های کشور چشم به امید برگزاری انتخابات ‌اند و برای اشتراک در انتخابات لحظه شماری می‌کنند. آنان این انتخابات را سرنوشت‌ساز خوانده و می‌‌گویند که برای تعیین سرنوشت‌شان و آینده‌ی کشور به‌پای صندوق‌های رای خواهند رفت.
اما ناامنی و مداخله‌ی مسئولان دولتی از عمده‌ترین چالش‌ها‌ی فراراه این انتخابات خوانده شده‌اند. بااین حال، یوسف نورستانی گفت که به هیچ‌نهاد داخلی و خارجی اجازه‌ی مداخله در انتخابات پیش‌رو را نخواهد داد. او تأکید کرد که برای برگزاری یک انتخابات شفاف، عادلانه و سراسری تدابیر لازم گرفته شده است.
نورستانی افزود که در حدود ۲۶۵ هزار نفر از سوی 71 رسانه‌ی داخلی، 45 رسانه‌ی بین‌المللی، ۶۷ نهاد داخلی و ۱۶ نهاد بین‌المللی، ۳۱ حزب سیاسی، ۷ نامزد ریاست جمهوری و ۱۸۱۷ نامزد شورای ولایتی از انتخابات پیش‌رو نظارت خواهند کرد. او از تمام شهروندان واجد شرایط خواست که به‌پای صندوق‌های رای بروند و به نامزد دل‌خواه‌شان رای بدهند.
قرار است سومین دور انتخابات ریاست جمهوری و شوراهای ولایتی روز شنبه هفته‌ی آینده برگزار شود. کمیسیون انتخابات می‌گوید که ۱۴ میلیون برگه‌ی رای‌دهی چاپ شده و برای حضور سیزده میلیون رای‌دهنده در پای صندوق‌ها آمادگی گرفته‌اند. براساس معلومات این کمیسیون، 12 میلیون واجد شرایط برای رای دادن در کشور وجود دارند.

از روزنامه‌نگاری مستقل حمایت کنید

محدودیت‌های گسترده بر رسانه‌ها و فضای عمومی در افغانستان، دسترسی شهروندان به اطلاعات مستقل را محدود کرده است. در چنین شرایطی، «اطلاعات روز» متعهدانه و مستقل به کار خود ادامه می‌دهد تا حقیقت قربانی خاموشی و فراموشی نشود.

ما وابسته به هیچ قدرتی نیستیم و تنها برای مردم می‌نویسیم.

مأموریت ما افشای فساد، بازتاب صدای سرکوب‌شدگان، تقویت پاسخگویی صاحبان قدرت، و پشتیبانی از چشم‌اندازی است که در آن همه شهروندان افغانستان از حقوق و آزادی‌های برابر برخوردار باشند و در صلح زندگی کنند.

خبرنگاران ما در شرایط دشوار و گاه خطرناک فعالیت می‌کنند تا گزارش‌های دقیق، منصفانه و مبتنی بر واقعیت منتشر شود و روایت‌های مردم به حاشیه رانده نشود. تداوم این کار، به حمایت مخاطبان و حامیان مستقل وابسته است.

هر کمک، فارغ از میزان آن، به ادامه روزنامه‌نگاری مستقل کمک می‌کند. اگر امکان کمک مالی ندارید، همرسانی این درخواست و تشویق دیگران به حمایت نیز سهمی مهم در تقویت این مسیر دارد.

در کنار حقیقت بایستید
از اطلاعات روز حمایت کنید

برای حمایت اینجا کلیک کنید
با دیگران به‌‌ اشتراک بگذارید
بدون دیدگاه