یک پولیس زن توسط افراد مسلح ناشناس در قندهار ترور شد

اطلاعات روز

اطلاعات روز: مسئولان محلی در ولایت قندهار تأیید می‌کنند که یک پولیس زن توسط افراد مسلح ناشناس در شهر قندهار ترور شده است.

بهیر احمدی، سخن‌گوی والی قندهار به روزنامه اطلاعات روز گفت که این رویداد حوالی ساعت 3:30 عصر امروز (یک‌شنبه، 5 حمل) در ساحه‌ی «ده‌خواجه» در حوزه‌ی چهارم امنیتی شهر قندهار رخ داده است.

آقای احمدی از این پولیس زن به‌نام «حاتمه» یاد کرده، گفت این سرباز زمانی که از ولسوالی دامان به طرف خانه‌اش در شهر قندهار در حرکت بود، مورد حمله‌ی افراد مسلح ناشناس قرار گرفته است.

به گفته‌ی او، مهاجمان پس از تیراندازی از ساحه فرار کرده‌اند و تلاش‌های پولیس برای بازداشت آنان آغاز شده است.

تا کنون شخص و یا گروهی مسئولیت این رویداد را به عهده نگرفته است. اما در شماری از بخش‌های قندهار از جمله ولسوالی دامان در 15 کیلومتری مرکز این ولایت، جنگ‌جویان گروه طالبان حضور و فعالیت گسترده دارند.

از روزنامه‌نگاری مستقل حمایت کنید

محدودیت‌های گسترده بر رسانه‌ها و فضای عمومی در افغانستان، دسترسی شهروندان به اطلاعات مستقل را محدود کرده است. در چنین شرایطی، «اطلاعات روز» متعهدانه و مستقل به کار خود ادامه می‌دهد تا حقیقت قربانی خاموشی و فراموشی نشود.

ما وابسته به هیچ قدرتی نیستیم و تنها برای مردم می‌نویسیم.

مأموریت ما افشای فساد، بازتاب صدای سرکوب‌شدگان، تقویت پاسخگویی صاحبان قدرت، و پشتیبانی از چشم‌اندازی است که در آن همه شهروندان افغانستان از حقوق و آزادی‌های برابر برخوردار باشند و در صلح زندگی کنند.

خبرنگاران ما در شرایط دشوار و گاه خطرناک فعالیت می‌کنند تا گزارش‌های دقیق، منصفانه و مبتنی بر واقعیت منتشر شود و روایت‌های مردم به حاشیه رانده نشود. تداوم این کار، به حمایت مخاطبان و حامیان مستقل وابسته است.

هر کمک، فارغ از میزان آن، به ادامه روزنامه‌نگاری مستقل کمک می‌کند. اگر امکان کمک مالی ندارید، همرسانی این درخواست و تشویق دیگران به حمایت نیز سهمی مهم در تقویت این مسیر دارد.

در کنار حقیقت بایستید
از اطلاعات روز حمایت کنید

برای حمایت اینجا کلیک کنید
با دیگران به‌‌ اشتراک بگذارید
بدون دیدگاه