د برازیل په شپږ‌اړخیزو سیالیو کې د افغانستان د فوټسال ملي لوبډلې پیرو ته ماتې ورکړه

photo: Afghanistan Football Federation / Facebook

د افغانستان د فوټسال ملي لوبډلې د برازیل په شپږ‌اړخیزو سیالیو کې د پیرو ملي لوبډلې ته درې پر صفر ماتې ورکړه.

د افغانستان لوبډله اوس د دغو سیالیو نیمه‌پایلوبې ته ختلې ده.

دا لوبه نن سهار وختي (شنبه، د تلې ۲۵مه) ترسره شوه.

د افغانستان د فوټسال ملي لوبډله د ګروپي پړاو په سیالیو کې له جاپان او پیرو سره په یوه ګروپ کې وه.

د افغانستان او جاپان لوبه پرون له کوم ګول پرته په مساوي پای ته رسېدلې وه.

از روزنامه‌نگاری مستقل حمایت کنید

محدودیت‌های گسترده بر رسانه‌ها و فضای عمومی در افغانستان، دسترسی شهروندان به اطلاعات مستقل را محدود کرده است. در چنین شرایطی، «اطلاعات روز» متعهدانه و مستقل به کار خود ادامه می‌دهد تا حقیقت قربانی خاموشی و فراموشی نشود.

ما وابسته به هیچ قدرتی نیستیم و تنها برای مردم می‌نویسیم.

مأموریت ما افشای فساد، بازتاب صدای سرکوب‌شدگان، تقویت پاسخگویی صاحبان قدرت، و پشتیبانی از چشم‌اندازی است که در آن همه شهروندان افغانستان از حقوق و آزادی‌های برابر برخوردار باشند و در صلح زندگی کنند.

خبرنگاران ما در شرایط دشوار و گاه خطرناک فعالیت می‌کنند تا گزارش‌های دقیق، منصفانه و مبتنی بر واقعیت منتشر شود و روایت‌های مردم به حاشیه رانده نشود. تداوم این کار، به حمایت مخاطبان و حامیان مستقل وابسته است.

هر کمک، فارغ از میزان آن، به ادامه روزنامه‌نگاری مستقل کمک می‌کند. اگر امکان کمک مالی ندارید، همرسانی این درخواست و تشویق دیگران به حمایت نیز سهمی مهم در تقویت این مسیر دارد.

در کنار حقیقت بایستید
از اطلاعات روز حمایت کنید

برای حمایت اینجا کلیک کنید
دا مقاله شریکه کړئ
څرگندونې نشته