تلفات سیلاب‌های اخیر در ۱۴ ولایت کشور به ۱۸۹ کشته و ۱۷۲ زخمی افزایش یافت

اطلاعات روز

اطلاعات روز: وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث اعلام کرده است که تلفات سیلاب‌های اخیر در ۱۴ ولایت کشور تا کنون به ۱۸۹ کشته و ۱۷۲ زخمی افزایش یافته است.

براساس اظهارات مقام‌های محلی در پروان،‌ تنها در این ولایت، ۱۲۰ نفر در نتیجه‌ی سیلاب‌ها جان باخته و ۱۳۲ نفر دیگر زخمی شده‌اند. این آمار به دلیل ادامه‌ی عملیات جستجو، هنوز نهایی نشده است.

غلام بهاوالدین جیلانی، وزیر دولت در امور رسیدگی به حوادث در دیدار با امرالله صالح، معاون اول ریاست‌جمهوری و رییس کمیسیون عالی دولتی مبارزه با حوادث همچنان گفته است که حدود چهارهزار خانه‌ی مسکونی در این ولایات در نتیجه‌ی سیلاب تخریب شده است.

آقای جیلانی تأکید کرده است که رسیدگی عاجل و اضطراری به آسیب‌دیدگان آغاز شده و نیاز است تا زیربناها و ساختمان‌هایی که تخریب شده، دوباره بازسازی شود.

امرالله صالح نیز گفته است که دولت به خانواده‌های قربانیان و زخمیان سیلاب رسیدگی می‌کند. او همچنان گفته است که تمام زیربناها و ساختمان‌های که به‌گونه‌ی قسمی یا کلی تخریب شده است، دوباره بازسازی خواهد شد.

از روزنامه‌نگاری مستقل حمایت کنید

محدودیت‌های گسترده بر رسانه‌ها و فضای عمومی در افغانستان، دسترسی شهروندان به اطلاعات مستقل را محدود کرده است. در چنین شرایطی، «اطلاعات روز» متعهدانه و مستقل به کار خود ادامه می‌دهد تا حقیقت قربانی خاموشی و فراموشی نشود.

ما وابسته به هیچ قدرتی نیستیم و تنها برای مردم می‌نویسیم.

مأموریت ما افشای فساد، بازتاب صدای سرکوب‌شدگان، تقویت پاسخگویی صاحبان قدرت، و پشتیبانی از چشم‌اندازی است که در آن همه شهروندان افغانستان از حقوق و آزادی‌های برابر برخوردار باشند و در صلح زندگی کنند.

خبرنگاران ما در شرایط دشوار و گاه خطرناک فعالیت می‌کنند تا گزارش‌های دقیق، منصفانه و مبتنی بر واقعیت منتشر شود و روایت‌های مردم به حاشیه رانده نشود. تداوم این کار، به حمایت مخاطبان و حامیان مستقل وابسته است.

هر کمک، فارغ از میزان آن، به ادامه روزنامه‌نگاری مستقل کمک می‌کند. اگر امکان کمک مالی ندارید، همرسانی این درخواست و تشویق دیگران به حمایت نیز سهمی مهم در تقویت این مسیر دارد.

در کنار حقیقت بایستید
از اطلاعات روز حمایت کنید

برای حمایت اینجا کلیک کنید
با دیگران به‌‌ اشتراک بگذارید
بدون دیدگاه