پنج نیروی امنیت ملی در حمله‌ی طالبان در بلخ کشته شدند

اطلاعات روز

اطلاعات روز: مسئولان محلی در ولایت بلخ تأیید می‌کنند که در نتیجه‌ی حمله‌ی جنگ‌جویان گروه طالبان بر پاسگاه‌های نیروهای امنیتی در ولسوالی بلخ این ولایت، پنج نیروی امنیت ملی کشته شده‌اند.

منیراحمد فرهاد، سخن‌گوی والی بلخ به روزنامه اطلاعات روز گفت که طالبان این حمله‌ی‌شان را شب گذشته (یک‌شنبه، ۳۰ سنبله) در روستای «پلاس‌پوش» ولسوالی بلخ راه‌اندازی کرده‌اند.

آقای فرهاد افزود که این حملات طالبان پس از چند ساعت درگیری به عقب زده شده است. به گفته‌ی او، جنگ‌جویان این گروه در این حمله‌ی‌شان سه نیروی دیگر امنیت ملی را نیز با خودشان برده‌اند.

سخن‌گوی والی بلخ اما افزود که هم‌اکنون ساحه‌ی مورد حمله در کنترل نیروهای دولتی می‌باشد.

ولایت بلخ در شمال کشور از ولایت‌های ناامن است که جنگ‌جویان گروه طالبان در بخش‌هایی از این ولایت حضور و فعالیت گتسرده دارند.

از روزنامه‌نگاری مستقل حمایت کنید

محدودیت‌های گسترده بر رسانه‌ها و فضای عمومی در افغانستان، دسترسی شهروندان به اطلاعات مستقل را محدود کرده است. در چنین شرایطی، «اطلاعات روز» متعهدانه و مستقل به کار خود ادامه می‌دهد تا حقیقت قربانی خاموشی و فراموشی نشود.

ما وابسته به هیچ قدرتی نیستیم و تنها برای مردم می‌نویسیم.

مأموریت ما افشای فساد، بازتاب صدای سرکوب‌شدگان، تقویت پاسخگویی صاحبان قدرت، و پشتیبانی از چشم‌اندازی است که در آن همه شهروندان افغانستان از حقوق و آزادی‌های برابر برخوردار باشند و در صلح زندگی کنند.

خبرنگاران ما در شرایط دشوار و گاه خطرناک فعالیت می‌کنند تا گزارش‌های دقیق، منصفانه و مبتنی بر واقعیت منتشر شود و روایت‌های مردم به حاشیه رانده نشود. تداوم این کار، به حمایت مخاطبان و حامیان مستقل وابسته است.

هر کمک، فارغ از میزان آن، به ادامه روزنامه‌نگاری مستقل کمک می‌کند. اگر امکان کمک مالی ندارید، همرسانی این درخواست و تشویق دیگران به حمایت نیز سهمی مهم در تقویت این مسیر دارد.

در کنار حقیقت بایستید
از اطلاعات روز حمایت کنید

برای حمایت اینجا کلیک کنید
با دیگران به‌‌ اشتراک بگذارید
بدون دیدگاه