طالبان: ظرفیت توزیع پاسپورت به ۱۰ هزار جلد در روز افزایش می‌یابد

ابوذر ملک‌نژاد
ابوذر ملک‌نژاد
ابوذر ملک نژاد متولد 1373 خورشیدی است. او در دانشگاه کابل خبرنگاری خوانده است. از چهار سال به این طرف فعالیتش را در حوزه‌ی کار رسانه‌یی...

عالم‌گل حقانی، سرپرست ریاست عمومی پاسپورت می‌گوید که ظرفیت توزیع پاسپورت در کابل و ولایات به‌زودی به ده هزار جلد در روز افزایش می‌یابد.

انعام‌الله سمنگانی، معاون سخن‌گوی طالبان در رشته‌تویتی به نقل از عالم‌گل حقانی نوشته است که از تاریخ ۱۷ میزان سال جاری تا کنون نزدیک به ۱۱۵ هزار پاسپورت توزیع شده است.

او همچنین نوشته است که در حال حاضر در ۱۷ ولایت روند صدور پاسپورت ادامه دارد و روزانه در ولایات بین ۱۲۰ تا ۲۰۰ جلد پاسپورت توزیع می‌شود و در ده ولایت دیگر نیز به‌زودی توزیع پاسپورت آغاز می‌شود.

سمنگانی در ادامه به نقل از حقانی نوشته است که در جریان نزدیک به دو ماه گذشته ۷۵ نفر از کمیشن‌کاران که از مردم پول می‌گرفتند، بازداشت شده‌اند. با این حال، او گفته است که تا کنون هیچ مقام اداره‌ی پیشین در جریان بیومتریک بازداشت نشده است.

به‌گفته‌ی او، به‌خاطر سهولت در روند توزیع پاسپورت در ولایات، شش روز هفته بین ولسوالی‌ها تقسیم‌بندی می‌شود و هر ولسوالی در نوبت از قبل تعیین‌شده مراجعه می‌کند.

سرپرست ریاست پاسپورت افزوده است که اداره‌ی مرکزی پاسپورت با برخی مشکلات فنی مواجه شده بود که اکنون برخی از وسایل به کابل رسیده و باقی نیز در حال تکمیل شدن است.

از سوی هم، او به شایعات توقف روند صدور پاسپورت با لوگوی جمهوری پاسخ داده و گفته است که هنوز هم نزدیک به ۹۰۰ هزار جلد پاسپورت با همین لوگو را ذخیره دارند.

به‌گفته‌ی او، ۶۰۰ هزار جلد پاسپورت نیز با لوگوی جمهوری به تازگی چاپ شده و یک میلیون جلد دیگر آماده‌ی چاپ است.

او تأکید کرده است که پس از ختم ۲.۵ میلیون پاسپورت با لوگوی جمهوری، در مورد تغییرات بعدی در پاسپورت تصمیم گرفته می‌شود.

از روزنامه‌نگاری مستقل حمایت کنید

محدودیت‌های گسترده بر رسانه‌ها و فضای عمومی در افغانستان، دسترسی شهروندان به اطلاعات مستقل را محدود کرده است. در چنین شرایطی، «اطلاعات روز» متعهدانه و مستقل به کار خود ادامه می‌دهد تا حقیقت قربانی خاموشی و فراموشی نشود.

ما وابسته به هیچ قدرتی نیستیم و تنها برای مردم می‌نویسیم.

مأموریت ما افشای فساد، بازتاب صدای سرکوب‌شدگان، تقویت پاسخگویی صاحبان قدرت، و پشتیبانی از چشم‌اندازی است که در آن همه شهروندان افغانستان از حقوق و آزادی‌های برابر برخوردار باشند و در صلح زندگی کنند.

خبرنگاران ما در شرایط دشوار و گاه خطرناک فعالیت می‌کنند تا گزارش‌های دقیق، منصفانه و مبتنی بر واقعیت منتشر شود و روایت‌های مردم به حاشیه رانده نشود. تداوم این کار، به حمایت مخاطبان و حامیان مستقل وابسته است.

هر کمک، فارغ از میزان آن، به ادامه روزنامه‌نگاری مستقل کمک می‌کند. اگر امکان کمک مالی ندارید، همرسانی این درخواست و تشویق دیگران به حمایت نیز سهمی مهم در تقویت این مسیر دارد.

در کنار حقیقت بایستید
از اطلاعات روز حمایت کنید

برای حمایت اینجا کلیک کنید
با دیگران به‌‌ اشتراک بگذارید
بدون دیدگاه