هشت نفر در یک حادثه ترافیکی در مسیر گردیز – خوست جان باختند

اطلاعات روز

منابع محلی طالبان در ولایت خوست می‌گویند که در نتیجه‌ی یک حادثه ترافیکی در مسیر گردیز – خوست، دست‌کم هشت نفر جان باخته‌اند.

شبیراحمد عثمانی، رییس اطلاعات و فرهنگ طالبان در خوست به روزنامه اطلاعات روز گفت که این حادثه بعد از ظهر امروز (پنج‌شنبه، ۱۴ دلو) در پی واژگون شدن یک عراده موتر رخ داده است.

او همچنین گفت که یک کودک، سه زن و چهار مرد شامل قربانیان این حادثه هستند.

عثمانی دلیل وقوع این حادثه را بی‌احتیاطی راننده عنوان کرد که به‌گفته‌ی او، موتر پس از منحرف‌شدن از جاده با یک دیوار سمنتی برخورد کرده است.

این درحالی است که مسیر گردیز – خوست یکی از مسیرهای پرتردد است که هر از گاهی حادثات ترافیکی نیز در این مسیر رخ می‌دهد.

در روزهای اخیر حادثات ترافیکی در بخش‌های مختلف کشور افزایش یافته است.

در کنار بی‌احتیاطی رانندگان، یخ‌بندان جاده‌ها در فصل سرمای زمستان نیز از عامل دیگر وقوع حادثات ترافیکی دانسته می‌شود.

از روزنامه‌نگاری مستقل حمایت کنید

محدودیت‌های گسترده بر رسانه‌ها و فضای عمومی در افغانستان، دسترسی شهروندان به اطلاعات مستقل را محدود کرده است. در چنین شرایطی، «اطلاعات روز» متعهدانه و مستقل به کار خود ادامه می‌دهد تا حقیقت قربانی خاموشی و فراموشی نشود.

ما وابسته به هیچ قدرتی نیستیم و تنها برای مردم می‌نویسیم.

مأموریت ما افشای فساد، بازتاب صدای سرکوب‌شدگان، تقویت پاسخگویی صاحبان قدرت، و پشتیبانی از چشم‌اندازی است که در آن همه شهروندان افغانستان از حقوق و آزادی‌های برابر برخوردار باشند و در صلح زندگی کنند.

خبرنگاران ما در شرایط دشوار و گاه خطرناک فعالیت می‌کنند تا گزارش‌های دقیق، منصفانه و مبتنی بر واقعیت منتشر شود و روایت‌های مردم به حاشیه رانده نشود. تداوم این کار، به حمایت مخاطبان و حامیان مستقل وابسته است.

هر کمک، فارغ از میزان آن، به ادامه روزنامه‌نگاری مستقل کمک می‌کند. اگر امکان کمک مالی ندارید، همرسانی این درخواست و تشویق دیگران به حمایت نیز سهمی مهم در تقویت این مسیر دارد.

در کنار حقیقت بایستید
از اطلاعات روز حمایت کنید

برای حمایت اینجا کلیک کنید
با دیگران به‌‌ اشتراک بگذارید
بدون دیدگاه