یک فرد در ولسوالی خاص ارزگان به ضرب چاقو کشته شد

اطلاعات روز

مقام‌های محلی طالبان در ولایت ارزگان می‌گویند که یک فرد در ولسوالی خاص این ولایت در یک درگیری با ضرب چاقو کشته شده است.

آغاولی قریشی، سخن‌گوی قوماندانی امنیه‌ی طالبان در ارزگان امروز (یکشنبه، ۲۹ حوت) به اطلاعات روز گفت که این رویداد ناوقت دیروز در منطقه «شیشپر» ولسوالی خاص ارزگان رخ داده است.

او افزود که در پیوند به این قضیه سه متهم بازداشت شده‌اند. آقای قریشی انگیزه این رویداد را خصومت شخصی خواند. به گفته‌ی او، مقتول از شهروندان اهل تشیع بوده است.

دو روز پیش نیز دو نفر دیگر از اهل تشیع، در ولسوالی خاص ارزگان به‌دلیل «دشمنی شخصی» کشته شده بودند. به گفته‌‌ی منابع محلی، این گونه قتل‌ها اخیراً در ارزگان افزایش یافته است.

از روزنامه‌نگاری مستقل حمایت کنید

محدودیت‌های گسترده بر رسانه‌ها و فضای عمومی در افغانستان، دسترسی شهروندان به اطلاعات مستقل را محدود کرده است. در چنین شرایطی، «اطلاعات روز» متعهدانه و مستقل به کار خود ادامه می‌دهد تا حقیقت قربانی خاموشی و فراموشی نشود.

ما وابسته به هیچ قدرتی نیستیم و تنها برای مردم می‌نویسیم.

مأموریت ما افشای فساد، بازتاب صدای سرکوب‌شدگان، تقویت پاسخگویی صاحبان قدرت، و پشتیبانی از چشم‌اندازی است که در آن همه شهروندان افغانستان از حقوق و آزادی‌های برابر برخوردار باشند و در صلح زندگی کنند.

خبرنگاران ما در شرایط دشوار و گاه خطرناک فعالیت می‌کنند تا گزارش‌های دقیق، منصفانه و مبتنی بر واقعیت منتشر شود و روایت‌های مردم به حاشیه رانده نشود. تداوم این کار، به حمایت مخاطبان و حامیان مستقل وابسته است.

هر کمک، فارغ از میزان آن، به ادامه روزنامه‌نگاری مستقل کمک می‌کند. اگر امکان کمک مالی ندارید، همرسانی این درخواست و تشویق دیگران به حمایت نیز سهمی مهم در تقویت این مسیر دارد.

در کنار حقیقت بایستید
از اطلاعات روز حمایت کنید

برای حمایت اینجا کلیک کنید
با دیگران به‌‌ اشتراک بگذارید
بدون دیدگاه