عمران خان: افغانستان با خطر تحریم و عدم به رسمیت‌شناختن مواجه است

اطلاعات روز

عمران خان، نخست‌وزیر پاکستان در چهل و هشتمین اجلاس وزیران امور خارجه‌ی سازمان همکاری اسلامی (OIC) در اسلام‌آباد، گفته است که هیچ ملتی به اندازه‌ی مردم افغانستان از ۴۰ سال جنگ آسیب ندیده است.

او در این نشست که امروز (سه‌شنبه، ۲ حمل) آغاز شد، افزوده است که در نهایت اکنون در افغانستان هیچ مناقشه‌ای وجود ندارد و تنها خطری که این کشور با آن مواجه است، تحریم و عدم به رسمیت‌شناختن است.

به گزارش جیونیوز، عمران خان گفته که بسیار مهم است که کشورهای سازمان همکاری اسلامی با هم افغانستان را با ثبات کنند. او تأکید کرده است که «افغانستان باثبات تنها راه توقف تروریسم بین‌المللی است».

نخست‌وزیر پاکستان به کشورها هشدار داده است که مردم افغانستان را مجبور به انجام کارهایی نکنند که احساس کنند حاکمیت آنها در معرض تهدید است. خان گفته است که او به عادت مردم افغانستان افتخار می‌کند.

خان افزوده است که مردم افغانستان افرادی روشنفکر هستند که دوست ندارند به آنها دیکته شود.

بحران افغانستان باید در اولویت قرار گیرد

بحران بشری افغانستان یکی از محورهای اجلاس دو روزه وزیران خارجه کشورهای اسلامی در پاکستان است.

شاه‌محمود قریشی، وزیر خارجه‌ی پاکستان گفته است که رسیدگی به بحران انسانی و جلوگیری از فروپاشی اقتصاد افغانستان باید اولویت اصلی سازمان همکاری اسلامی باقی بماند.

او افزوده است که کشورهای اسلامی باید تلاش‌های حاکمان کنونی افغانستان برای از بین‌بردن داعش را تشویق و حمایت کنند. او اضافه کرده است که برای مقابله با سایر گروه‌های تروریستی در افغانستان مانند تحریک طالبان پاکستان و القاعده به استراتژی‌های موثر نیاز است.

وزیر خارجه‌ی پاکستان تأکید کرده است که کشورهای عضوی سازمان همکاری باید با هم برای محافظت در برابر عواملی که در بی ثبات‌کردن افغانستان و استفاده از خاک آن کشور برای گسترش تروریسم دخیل هستند، تلاش کنند. او گفته است «افغانستان صلح آمیز، باثبات، فراگیر و مرفه به نفع همه ماست.»

از روزنامه‌نگاری مستقل حمایت کنید

محدودیت‌های گسترده بر رسانه‌ها و فضای عمومی در افغانستان، دسترسی شهروندان به اطلاعات مستقل را محدود کرده است. در چنین شرایطی، «اطلاعات روز» متعهدانه و مستقل به کار خود ادامه می‌دهد تا حقیقت قربانی خاموشی و فراموشی نشود.

ما وابسته به هیچ قدرتی نیستیم و تنها برای مردم می‌نویسیم.

مأموریت ما افشای فساد، بازتاب صدای سرکوب‌شدگان، تقویت پاسخگویی صاحبان قدرت، و پشتیبانی از چشم‌اندازی است که در آن همه شهروندان افغانستان از حقوق و آزادی‌های برابر برخوردار باشند و در صلح زندگی کنند.

خبرنگاران ما در شرایط دشوار و گاه خطرناک فعالیت می‌کنند تا گزارش‌های دقیق، منصفانه و مبتنی بر واقعیت منتشر شود و روایت‌های مردم به حاشیه رانده نشود. تداوم این کار، به حمایت مخاطبان و حامیان مستقل وابسته است.

هر کمک، فارغ از میزان آن، به ادامه روزنامه‌نگاری مستقل کمک می‌کند. اگر امکان کمک مالی ندارید، همرسانی این درخواست و تشویق دیگران به حمایت نیز سهمی مهم در تقویت این مسیر دارد.

در کنار حقیقت بایستید
از اطلاعات روز حمایت کنید

برای حمایت اینجا کلیک کنید
با دیگران به‌‌ اشتراک بگذارید
بدون دیدگاه