سه پایه برق در ولایت سمنگان منهدم شدند

اطلاعات روز
عکس: آرشیف

منابع محلی در ولایت سمنگان می‌گویند که سه پایه‌ی برق وارداتی در این ولایت از سوی افراد ناشناس منهدم شده است.

غلام محمد نوری، مسئول مطبوعات برشنا در شمال کشور با تأیید این رویداد می‌گوید که این پایه‌های برق شب گذشته (یک‌شنبه، ۱ جوزا) در ساحه‌ای میان ولسوالی خُلم و فیروزنخچیر با مواد انفجاری منفجر شده است.

او گفته است که تیم بررسی به ساحه اعزام شده و جزئیات بعدا شریک خواهد شد.

مسئولیت تخریب این پایه‌های برق را تاکنون کسی و یا گروهی به عهده نگرفته است.

چندی پیش نیز دو پایه‌ی برق وارداتی توسط افراد ناشناس در ولایت پروان منهم شده بود.

از روزنامه‌نگاری مستقل حمایت کنید

محدودیت‌های گسترده بر رسانه‌ها و فضای عمومی در افغانستان، دسترسی شهروندان به اطلاعات مستقل را محدود کرده است. در چنین شرایطی، «اطلاعات روز» متعهدانه و مستقل به کار خود ادامه می‌دهد تا حقیقت قربانی خاموشی و فراموشی نشود.

ما وابسته به هیچ قدرتی نیستیم و تنها برای مردم می‌نویسیم.

مأموریت ما افشای فساد، بازتاب صدای سرکوب‌شدگان، تقویت پاسخگویی صاحبان قدرت، و پشتیبانی از چشم‌اندازی است که در آن همه شهروندان افغانستان از حقوق و آزادی‌های برابر برخوردار باشند و در صلح زندگی کنند.

خبرنگاران ما در شرایط دشوار و گاه خطرناک فعالیت می‌کنند تا گزارش‌های دقیق، منصفانه و مبتنی بر واقعیت منتشر شود و روایت‌های مردم به حاشیه رانده نشود. تداوم این کار، به حمایت مخاطبان و حامیان مستقل وابسته است.

هر کمک، فارغ از میزان آن، به ادامه روزنامه‌نگاری مستقل کمک می‌کند. اگر امکان کمک مالی ندارید، همرسانی این درخواست و تشویق دیگران به حمایت نیز سهمی مهم در تقویت این مسیر دارد.

در کنار حقیقت بایستید
از اطلاعات روز حمایت کنید

برای حمایت اینجا کلیک کنید
با دیگران به‌‌ اشتراک بگذارید
بدون دیدگاه