یونیسف: کمبود منابع تلاش‌ها برای کمک به کودکان مبتلا به سوءتغذی را محدود می‌کند

اطلاعات روز
اطلاعات روز
Mohamed Ag Ayoya

محمد آگ ایویا، نماینده‌ی صندوق حمایت از کودکان سازمان ملل متحد (یونیسف) در افغانستان می‌گوید که کمبود منابع تلاش‌ها برای کمک به کودکان مبتلا به سوءتغدی را محدود می‌کند.

آگ ایویا امروز (جمعه، ۱۳ جوزا) در تویتی نوشته است که ۲۱۰۰ مشاور تغذیه‌ی یونیسف کار می‌کنند تا به زنان باردار و شیرده آموزش دهند که چگونه دستورالعمل‌های غذایی متراکم برای تهیه‌ی مواد مغذی برای کودکان‌شان را رعایت کنند.

با این حال، او تأکید کرده است که کمبود منابع این تلاش‌ها را محدود می‌کند و تنها نقل و انتقالات مالی می‌تواند کمک‌کننده باشد.

از سوی هم، نماینده‌ی یونیسف در افغانستان در یک تویت جداگانه در مورد افزایش تعداد کودکان مبتلا به سوءتغذیه در افغانستان ابراز نگرانی کرده است.

او که اخیرا از شفاخانه‌های کابل و پروان دیدن کرده، نوشته است: «ما کودکان خُردسال را دیدیم که از بین می‌رفتند.»

این درحالی است که اخیرا دیوید بیزلی، مدیر اجرایی برنامه جهانی غذا (WFP) گفته است که در ماه جون، ۱۸ میلیون نفر در افغانستان نیاز فوری به غذا دارند؛ اما این برنامه تنها برای کمک به ۱۰ میلیون نفر منابع مالی در اختیار دارد.

او روز سه‌شنبه (۱۰ جوزا) در تویتی نوشته بود که قیمت سوخت، غذا و حمل‌ونقل سر به فلک کشیده و این نهاد در حال حاضر از گرسنگان غذا می‌گیرد تا گرسنگان دیگر را سیر کند. به‌گفته‌ی او، برنامه‌ جهانی غذا برای نجات جان این افراد به ۱.۲ میلیارد دالر نیاز دارد.

سیگار یا بازرس امریکا در امور بازسازی افغانستان نیز چند روز پیش با استناد به تخمین یونیسف گفته بود که در سال ۲۰۲۲ میلادی، ۳.۲ میلیون کودک در افغانستان از سوءتغذیه رنج خواهند برد.

سیگار همچنین در تویتی نوشته بود که در صورت عدم اقدام فوری، یک میلیون کودک در افغانستان دچار سوءتغذیه‌ی شدید خواهند شد و در معرض خطر مرگ قرار خواهند گرفت.

با دیگران به‌‌ اشتراک بگذارید
بدون دیدگاه