جسد به‌دارآویخته‌شده‌ی دو زن در سمنگان پیدا شد

اطلاعات روز
اطلاعات روز
Photo: via Khama

منابع محلی در ولسوالی حضرت‌سلطان ولایت سمنگان می‌گویند که جسد دو زن درحالی‌که در یک چاه دارزده شده بودند، پیدا شده است.

اجساد این زنان دیروز (‌شنبه، ۱۴ جوزا) در چاهی در زیر پُل حضرت‌سلطان یافت شده است.

یک منبع صحی که نمی‌خواهد هویت‌اش فاش شود، به اطلاعات روز گفت که براساس تحقیقات، این دو زن چند روز قبل به دارآویخته شده‌اند.

ادعا شده است که این دو زن پس از تجاوز گروهی دارزده شده‌اند؛ اما منابع صحی این ادعا را رد می‌کنند.

تاکنون انگیزه‌ی قتل این زنان روشن نیست و هویت آنان هم مشخص نشده است.

سخن‌گوی پولیس طالبان در سمنگان در این زمینه اظهارنظر نکرده است.

در همین حال، گفته می‌شود جسد این دو زن درحالی‌که هویت‌ و بستگان آنان مشخص نشده، از سوی طالبان امروز در مربوطات ولسوالی حضرت‌سلطان دفن شده است.

از روزنامه‌نگاری مستقل حمایت کنید

محدودیت‌های گسترده بر رسانه‌ها و فضای عمومی در افغانستان، دسترسی شهروندان به اطلاعات مستقل را محدود کرده است. در چنین شرایطی، «اطلاعات روز» متعهدانه و مستقل به کار خود ادامه می‌دهد تا حقیقت قربانی خاموشی و فراموشی نشود.

ما وابسته به هیچ قدرتی نیستیم و تنها برای مردم می‌نویسیم.

مأموریت ما افشای فساد، بازتاب صدای سرکوب‌شدگان، تقویت پاسخگویی صاحبان قدرت، و پشتیبانی از چشم‌اندازی است که در آن همه شهروندان افغانستان از حقوق و آزادی‌های برابر برخوردار باشند و در صلح زندگی کنند.

خبرنگاران ما در شرایط دشوار و گاه خطرناک فعالیت می‌کنند تا گزارش‌های دقیق، منصفانه و مبتنی بر واقعیت منتشر شود و روایت‌های مردم به حاشیه رانده نشود. تداوم این کار، به حمایت مخاطبان و حامیان مستقل وابسته است.

هر کمک، فارغ از میزان آن، به ادامه روزنامه‌نگاری مستقل کمک می‌کند. اگر امکان کمک مالی ندارید، همرسانی این درخواست و تشویق دیگران به حمایت نیز سهمی مهم در تقویت این مسیر دارد.

در کنار حقیقت بایستید
از اطلاعات روز حمایت کنید

برای حمایت اینجا کلیک کنید
با دیگران به‌‌ اشتراک بگذارید
1 دیدگاه