سازمان ملل: سیلاب‌های اخیر در افغانستان ۷۹۰ خانه را تخریب کرده است

آذر
SM

دفتر هماهنگ‌کننده کمک‌های بشردوستانه سازمان ملل (اوچا) می‌گوید که از تاریخ ۱۱ تا ۱۵ ماه جاری میلادی، سیلاب‌های ناگهانی در چندین ولایت افغانستان جان ۴۱ نفر را گرفته است.

این نهاد امروز (چهارشنبه، ۲۶ اسد) با نشر گزارشی گفته که تخمین زده می‌شود که تقریباً ۷۹۰ خانه در ولایت‌های کنر، لغمان، ننگرهار  و پروان آسیب دیده یا ویران شده است.

به گفته‌ی اوچا، در سیلا‌ب‌های اخیر در مجموع بیش از سه هزار و ۷۲۰ خانواده متأثر شده‌اند.

این نهاد افزوده است که ننگرهار متأثرترین ولایت است که تقریباً دو سوم خانواده‌های آسیب‌دیده را شامل می‌شود. در این ولایت ۱۱ نفر بر اثر سیلاب جان باخته‌اند.

براساس آمار اوچا در پروان نیز ۱۱ نفر جان باخته و ۲۵۶ خانه تخریب شده است.

پیشتر وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث حکومت طالبان اعلام کرده بود که طی یک هفته‌ی اخیر، ۶۱ نفر بر اثر سیلاب جان باخته و ده‌ها نفر دیگر زخمی شده‌اند.

افغانستان در ماه‌های اخیر گواه حوادث طبیعی از جمله سیلاب‌ها و زمین‌لرزه‌های مرگبار بوده است.

از روزنامه‌نگاری مستقل حمایت کنید

محدودیت‌های گسترده بر رسانه‌ها و فضای عمومی در افغانستان، دسترسی شهروندان به اطلاعات مستقل را محدود کرده است. در چنین شرایطی، «اطلاعات روز» متعهدانه و مستقل به کار خود ادامه می‌دهد تا حقیقت قربانی خاموشی و فراموشی نشود.

ما وابسته به هیچ قدرتی نیستیم و تنها برای مردم می‌نویسیم.

مأموریت ما افشای فساد، بازتاب صدای سرکوب‌شدگان، تقویت پاسخگویی صاحبان قدرت، و پشتیبانی از چشم‌اندازی است که در آن همه شهروندان افغانستان از حقوق و آزادی‌های برابر برخوردار باشند و در صلح زندگی کنند.

خبرنگاران ما در شرایط دشوار و گاه خطرناک فعالیت می‌کنند تا گزارش‌های دقیق، منصفانه و مبتنی بر واقعیت منتشر شود و روایت‌های مردم به حاشیه رانده نشود. تداوم این کار، به حمایت مخاطبان و حامیان مستقل وابسته است.

هر کمک، فارغ از میزان آن، به ادامه روزنامه‌نگاری مستقل کمک می‌کند. اگر امکان کمک مالی ندارید، همرسانی این درخواست و تشویق دیگران به حمایت نیز سهمی مهم در تقویت این مسیر دارد.

در کنار حقیقت بایستید
از اطلاعات روز حمایت کنید

برای حمایت اینجا کلیک کنید
با دیگران به‌‌ اشتراک بگذارید
بدون دیدگاه