استرداد سه هزار جریب زمین دولتی از غاصبان در سمنگان

sebtur

مقام‌های محلی طالبان در ولایت سمنگان از استرداد سه هزار جریب زمین و علف‌چر دولتی خبر می‌دهند.

احمد خان خادم، معاون مالی و اداری والی طالبان در سمنگان می‌گوید که برای بازپس‌گیری زمین‌های غصب‌شده دولتی یک کمیسیون شش نفری ایجاد شده است.

به گفته او، این کمیسیون طی یک ماه توانسته است که بیش از سه هزار جریب زمین دولتی و علف‌چر را در ولسوالی‌های حضرت‌سلطان و فیروزنخچیر استرداد کند.

غصب زمین‌های شخصی و دولتی از سوی زورمندان در بیست سال گذشته یکی از مشکلات عمده دانسته می‌شود.

هر چند مسئولان محلی طالبان در سمنگان آمار دقیقی از زمین‌های غصب‌شده ارایه نمی‌کنند؛ اما می‌گویند هزارها هکتار زمین در این ولایت از سوی چهره‌های حکومت گذشته غصب شده است.

از روزنامه‌نگاری مستقل حمایت کنید

محدودیت‌های گسترده بر رسانه‌ها و فضای عمومی در افغانستان، دسترسی شهروندان به اطلاعات مستقل را محدود کرده است. در چنین شرایطی، «اطلاعات روز» متعهدانه و مستقل به کار خود ادامه می‌دهد تا حقیقت قربانی خاموشی و فراموشی نشود.

ما وابسته به هیچ قدرتی نیستیم و تنها برای مردم می‌نویسیم.

مأموریت ما افشای فساد، بازتاب صدای سرکوب‌شدگان، تقویت پاسخگویی صاحبان قدرت، و پشتیبانی از چشم‌اندازی است که در آن همه شهروندان افغانستان از حقوق و آزادی‌های برابر برخوردار باشند و در صلح زندگی کنند.

خبرنگاران ما در شرایط دشوار و گاه خطرناک فعالیت می‌کنند تا گزارش‌های دقیق، منصفانه و مبتنی بر واقعیت منتشر شود و روایت‌های مردم به حاشیه رانده نشود. تداوم این کار، به حمایت مخاطبان و حامیان مستقل وابسته است.

هر کمک، فارغ از میزان آن، به ادامه روزنامه‌نگاری مستقل کمک می‌کند. اگر امکان کمک مالی ندارید، همرسانی این درخواست و تشویق دیگران به حمایت نیز سهمی مهم در تقویت این مسیر دارد.

در کنار حقیقت بایستید
از اطلاعات روز حمایت کنید

برای حمایت اینجا کلیک کنید
با دیگران به‌‌ اشتراک بگذارید
بدون دیدگاه