طی چهار ماه ۵۶۱ خانواده‌ در پنجشیر آواره شده‌اند

آذر
عکس: ارسالی

براساس آماری که منابع معتبر در اختیار روزنامه اطلاعات روز قرار داده‌اند، طی بیشتر از چهار ماه گذشته ۵۶۱ خانواده بر اثر درگیری‌ها و خشونت طالبان از بخش‌هایی پنجشیر آواره شده‌اند.

منابع می‌گویند که ۴۱۲ خانواده در پروان و ۱۴۹ خانواده‌ی دیگر به کاپیسا پناه برده‌اند.

یک منبع به روزنامه اطلاعات روز گفت که صلیب سرخ آوارگان جنگ پنجشیر را سرشماری و به آنان کمک کرده‌اند.

این منبع افزود ۱۸۷ خانواده نیز در خود پنجشیر از مناطق اصلی‌شان آواره شده‌اند. این خانواده‌ها از سوی ریاست مهاجرین ولایت پنجشیر با همکاری مالی سازمان ملل کمک دریافت کرده‌اند.

پنجشیر طی ماه‌های اخیر گواه درگیری شدید میان «جبهه مقاومت» و طالبان بوده است.

ادعا می‌شود که طالبان برخی از خانواده‎‌‌ها در پنجشیر را کوچ داده‌اند.

از روزنامه‌نگاری مستقل حمایت کنید

محدودیت‌های گسترده بر رسانه‌ها و فضای عمومی در افغانستان، دسترسی شهروندان به اطلاعات مستقل را محدود کرده است. در چنین شرایطی، «اطلاعات روز» متعهدانه و مستقل به کار خود ادامه می‌دهد تا حقیقت قربانی خاموشی و فراموشی نشود.

ما وابسته به هیچ قدرتی نیستیم و تنها برای مردم می‌نویسیم.

مأموریت ما افشای فساد، بازتاب صدای سرکوب‌شدگان، تقویت پاسخگویی صاحبان قدرت، و پشتیبانی از چشم‌اندازی است که در آن همه شهروندان افغانستان از حقوق و آزادی‌های برابر برخوردار باشند و در صلح زندگی کنند.

خبرنگاران ما در شرایط دشوار و گاه خطرناک فعالیت می‌کنند تا گزارش‌های دقیق، منصفانه و مبتنی بر واقعیت منتشر شود و روایت‌های مردم به حاشیه رانده نشود. تداوم این کار، به حمایت مخاطبان و حامیان مستقل وابسته است.

هر کمک، فارغ از میزان آن، به ادامه روزنامه‌نگاری مستقل کمک می‌کند. اگر امکان کمک مالی ندارید، همرسانی این درخواست و تشویق دیگران به حمایت نیز سهمی مهم در تقویت این مسیر دارد.

در کنار حقیقت بایستید
از اطلاعات روز حمایت کنید

برای حمایت اینجا کلیک کنید
با دیگران به‌‌ اشتراک بگذارید
بدون دیدگاه