چهار نیروی سپاه پاسداران در مرز ایران و پاکستان کشته شدند

آذر

رسانه‌های ایرانی گزارش دادند که چهار نفر از نیروهای «مدافع امنیت» سپاه پاسداران در منطقه مرزی سراوان در ولایت سیستان و بلوچستان این کشور کشته شدند.

به گزارش ایرنا، دفتر مطبوعاتی قرارگاه قدس سپاه پاسداران در جنوب شرق ایران گفته است که این چهار نفر صبح امروز (دوشنبه، ۲۸ قوس) در یک درگیری با اعضای «گروهک‌های تروریستی» کشته شده‌اند.

گفته شده که کشته‌شده‌ها شامل محمد گودرزی و سه نفر از شبه‌نظامی بسیجی هستند.

ایرنا به نقل از اطلاعیه‌ی قرارگاه قدس نوشته است که افراد مسلح به خاک پاکستان متواری شده‌اند.

منطقه سراوان ولایت سیستان و بلوچستان ایران با پاکستان هم مرز است.

از روزنامه‌نگاری مستقل حمایت کنید

محدودیت‌های گسترده بر رسانه‌ها و فضای عمومی در افغانستان، دسترسی شهروندان به اطلاعات مستقل را محدود کرده است. در چنین شرایطی، «اطلاعات روز» متعهدانه و مستقل به کار خود ادامه می‌دهد تا حقیقت قربانی خاموشی و فراموشی نشود.

ما وابسته به هیچ قدرتی نیستیم و تنها برای مردم می‌نویسیم.

مأموریت ما افشای فساد، بازتاب صدای سرکوب‌شدگان، تقویت پاسخگویی صاحبان قدرت، و پشتیبانی از چشم‌اندازی است که در آن همه شهروندان افغانستان از حقوق و آزادی‌های برابر برخوردار باشند و در صلح زندگی کنند.

خبرنگاران ما در شرایط دشوار و گاه خطرناک فعالیت می‌کنند تا گزارش‌های دقیق، منصفانه و مبتنی بر واقعیت منتشر شود و روایت‌های مردم به حاشیه رانده نشود. تداوم این کار، به حمایت مخاطبان و حامیان مستقل وابسته است.

هر کمک، فارغ از میزان آن، به ادامه روزنامه‌نگاری مستقل کمک می‌کند. اگر امکان کمک مالی ندارید، همرسانی این درخواست و تشویق دیگران به حمایت نیز سهمی مهم در تقویت این مسیر دارد.

در کنار حقیقت بایستید
از اطلاعات روز حمایت کنید

برای حمایت اینجا کلیک کنید
با دیگران به‌‌ اشتراک بگذارید
بدون دیدگاه