«جبهه مقاومت» از حمله‌ی طالبان به مواضع خود در اندراب خبر داد

آذر
عکس: شبکه‌های اجتماعی

صبغت‌الله احمدی، سخن‌گوی «جبهه مقاومت» می‌گوید که طالبان در ۲۴ ساعت گذشته چندین حمله‌ی زمینی و هوایی را علیه موضع‌های این جبهه در اندراب بغلان انجام داده و این حملات دفع شده است.

به‌گفته‌ی او، این حملات در روستاهای «خُج»، «تغانک» و «باغ‌دره‌ی» اندراب انجام شده است.

احمدی مدعی شده است که طالبان با متحمل‌ شدن تلفات سنگین، حمله‌ی دیگری را علیه «جبهه مقاومت» راه‌اندازی کرده و «نبرد سنگینی» میان دو طرف جریان دارد.

طالبان تا اکنون در این زمینه چیزی نگفته‌اند.

«جبهه مقاومت» به رهبری احمد مسعود در بخش‌هایی از اندراب‌های بغلان و بلندی‌های پنجشیر علیه طالبان می‌جنگد.

در ماه سنبله دره پنجشیر گواه درگیری شدید میان «جبهه مقاومت» و طالبان بود که به دو طرف تلفات سنگین وارد شد.

از روزنامه‌نگاری مستقل حمایت کنید

محدودیت‌های گسترده بر رسانه‌ها و فضای عمومی در افغانستان، دسترسی شهروندان به اطلاعات مستقل را محدود کرده است. در چنین شرایطی، «اطلاعات روز» متعهدانه و مستقل به کار خود ادامه می‌دهد تا حقیقت قربانی خاموشی و فراموشی نشود.

ما وابسته به هیچ قدرتی نیستیم و تنها برای مردم می‌نویسیم.

مأموریت ما افشای فساد، بازتاب صدای سرکوب‌شدگان، تقویت پاسخگویی صاحبان قدرت، و پشتیبانی از چشم‌اندازی است که در آن همه شهروندان افغانستان از حقوق و آزادی‌های برابر برخوردار باشند و در صلح زندگی کنند.

خبرنگاران ما در شرایط دشوار و گاه خطرناک فعالیت می‌کنند تا گزارش‌های دقیق، منصفانه و مبتنی بر واقعیت منتشر شود و روایت‌های مردم به حاشیه رانده نشود. تداوم این کار، به حمایت مخاطبان و حامیان مستقل وابسته است.

هر کمک، فارغ از میزان آن، به ادامه روزنامه‌نگاری مستقل کمک می‌کند. اگر امکان کمک مالی ندارید، همرسانی این درخواست و تشویق دیگران به حمایت نیز سهمی مهم در تقویت این مسیر دارد.

در کنار حقیقت بایستید
از اطلاعات روز حمایت کنید

برای حمایت اینجا کلیک کنید
با دیگران به‌‌ اشتراک بگذارید
بدون دیدگاه