عکس: ارسالی

انفجار در تخار؛ طالبان به ساکنان محل: عامل انفجار را باید پیدا کنید

برخی از ساکنان روستای «آق‌مسجد» مرکز تخار می‌گویند که در پی وقوع یک انفجار در این ساحه، طالبان باشندگان محل را به مکتب روستا جمع‌آوری کرده و به آنان هشدار داده‌اند که عامل این انفجار را پیدا کنند.

«آق‌مسجد» از مربوطات ناحیه‌ی دوم شهر تالقان، مرکز تخار است و حوالی ساعت ۱۱:۳۰ دقیقه‌ی چاشت امروز (پنج‌شنبه، ۸ جدی) انفجاری در این روستا در مسیر شاهراه تخار-قندوز رخ داده است.

محمد (مستعار)، یکی از ساکنان این روستا به روزنامه اطلاعات روز گفت که این انفجار تلفات در پی‌ نداشته است. به‌گفته‌ی او، ساکنان محل چیزی نمی‌دانند و تنها صدایش را شنیده‌اند.

ساکنان این روستا اما می‌گویند که طالبان با هشدار از آنان خواسته‌اند که درباره‌ی انفجار اطلاعات ارائه کنند و عامل آن را تحویل دهند. به‌گفته‌ی او، طالبان مردم را تهدید به بازداشت و ضرب‌وشتم کرده‌اند.

یکی از ساکنان روستای آق‌مسجد می‌گوید که طالبان خانه‌های آنان را نیز تلاشی کرده‌اند. او اعضای طالبان را متهم به بدرفتاری نیز می‌کند.

مسئولان محلی طالبان در تخار تا اکنون در این‌باره چیزی نگفته‌اند.

دیروز نیز شهر تالقان گواه یک انفجار بود. گفته می‌شود که در این انفجار دست‌کم سه نفر زخمی شده‌اند.