عکس: بانک مرکزی

بسته‌ی ۴۰ میلیون دالری به کابل رسید

بانک مرکزی افغانستان که تحت مدیریت طالبان است، اعلام کرده است که یک بسته‌ی ۴۰ میلیون دالری کمک‌های بشردوستانه به کابل رسیده است.

این بانک پس از حدود دو ماه، از ورود کمک نقدی به افغانستان خبر داده است. پیش از این آخرین بسته، در ۲۳ ماه حوت سال گذشته‌ی خورشیدی به کابل رسیده بود.

براساس آمار گردآوری‌شده توسط روزنامه اطلاعات روز، از آغاز روند انتقال کمک‌ نقدی به کابل تا اکنون ۳۰ بسته‌ی ۴۰ میلیون‌ دالری و بیش از ۳۰ بسته‌ی ۳۲ میلیون دالری به افغانستان رسیده است. مجموع این‌ کمک‌ها به بیش از دو میلیارد و ۱۵۳ میلیون دالر می‌رسد.

به‌گفته‌ی بانک مرکزی، این پول‌ها در یک بانک تجارتی در کابل سپرده می‌شود.

دفتر هیأت معاونت سازمان ملل متحد در افغانستان (یوناما) می‌گوید که این پول‌ها در حساب‌های مشخص سازمان ملل در یک بانک خصوصی برای استفاده توسط نهادهای این سازمان نگهداری می‌شود و طالبان به آن دسترسی ندارند.