چهاردهمین روز اعتصاب کاری رانندگان در اسلام‌قلعه: گفت‌وگو با طالبان بی‌نتیجه بوده است

اطلاعات روز
Photo: sent to Etilaatroz

اعتصاب کاری رانندگان موترهای باربری افغانستان در مرز اسلام‌قلعه در اعتراض به عدم رعایت نوبت بارگیری از سوی رانندگان ایرانی و بی‌توجهی طالبان در این مورد، وارد چهاردهمین روز شد.

این رانندگان امروز (دوشنبه، ۱۵ عقرب) در یک تجمع اعتراضی گفتند که گفت‌وگو‌ی آنان با ریاست ترانسپورت طالبان در هرات برای حل این مشکل بی‌نتیجه بوده و آنان به اعتصاب کاری شان ادامه می‌دهند.

احمدشاه، یکی از این رانندگان گفت که مسئولان طالبان به خواست‌های آنان تن نمی‌دهند و به همین دلیل آنان اعتصاب کاری خود را ادامه می‌دهند‌.

اما مولوی عبدالحق سالک، رییس ترانسپورت طالبان در هرات می‌گوید که او مشکلات رانندگان معترض را شنیده و مکتوبی در این زمینه به مرکز کشور فرستاده است.

او همچنین مدعی شده است که عبدالغنی برادر، معاون اقتصادی نخست‌وزیر طالبان در سفرش به ایران این موضوع را با مقام‌های آن کشور در میان گذاشته است و به‌زودی حل خواهد شد.

رانندگان افغانستان در مرز اسلام‌قلعه حدود دو هفته قبل در اعتراض به عدم رعایت نوبت بارگیری از سوی رانندگان ایرانی، اعتصاب کاری کردند.

آنان همچنین می‌گویند که هزینه‌ی رفت‌و‌آمد موترهای افغانستان در داخل خاک ایران نسبت به هزینه‌ی رفت‌و‌آمد موترهای ایران در داخل افغانستان بسیار زیاد است.

این رانندگان از طالبان می‌خواهند که مشکلات در زمینه‌ی نوبت بارگیری و هزینه‌ی رفت‌وآمد موتر‌های افغانستان در خاک ایران را حل کنند.

از روزنامه‌نگاری مستقل حمایت کنید

محدودیت‌های گسترده بر رسانه‌ها و فضای عمومی در افغانستان، دسترسی شهروندان به اطلاعات مستقل را محدود کرده است. در چنین شرایطی، «اطلاعات روز» متعهدانه و مستقل به کار خود ادامه می‌دهد تا حقیقت قربانی خاموشی و فراموشی نشود.

ما وابسته به هیچ قدرتی نیستیم و تنها برای مردم می‌نویسیم.

مأموریت ما افشای فساد، بازتاب صدای سرکوب‌شدگان، تقویت پاسخگویی صاحبان قدرت، و پشتیبانی از چشم‌اندازی است که در آن همه شهروندان افغانستان از حقوق و آزادی‌های برابر برخوردار باشند و در صلح زندگی کنند.

خبرنگاران ما در شرایط دشوار و گاه خطرناک فعالیت می‌کنند تا گزارش‌های دقیق، منصفانه و مبتنی بر واقعیت منتشر شود و روایت‌های مردم به حاشیه رانده نشود. تداوم این کار، به حمایت مخاطبان و حامیان مستقل وابسته است.

هر کمک، فارغ از میزان آن، به ادامه روزنامه‌نگاری مستقل کمک می‌کند. اگر امکان کمک مالی ندارید، همرسانی این درخواست و تشویق دیگران به حمایت نیز سهمی مهم در تقویت این مسیر دارد.

در کنار حقیقت بایستید
از اطلاعات روز حمایت کنید

برای حمایت اینجا کلیک کنید
با دیگران به‌‌ اشتراک بگذارید
بدون دیدگاه