تلاش برای جلوگیری از گسترش جنگ؛ بلینکن با رهبران اردن و قطر دیدار کرد

اتاق خبر
U.S. Government Image

آنتونی بلینکن، وزیر خارجه‌ی امریکا در تلاش برای جلوگیری از گسترش جنگ غزه با رهبران اردن و قطر ملاقات کرده است.

به گزارش آسوشیتدپرس، این دیدارها دیروز (یک‌شنبه، ۱۷ جدی) و در ادامه‌ی دور جدید سفر آقای بلینکن به خاورمیانه صورت گرفته است.

بر اساس گزارش این رسانه، وزیر خارجه‌ی امریکا در دیدار با پادشاه اردن و امیر قطر تأکید کرده است که باید از گسترش جنگ غزه و فرامرزی‌شدن آن جلوگیری شود.

او همچنین بر لزوم تلاش اسرائیل بر کاهش تلفات غیرنظامیان در غزه و افزایش میزان کمک‌های بشردوستانه به این منطقه تأکید کرده است.

آقای بلینکن در یک کنفرانس خبری مشترک با وزیر خارجه‌ی اردن گفته است: «این جنگی است که به راحتی می‌تواند به مناطق دیگر گسترش یابد و ناامنی و رنج بیشتری را به‌وجود آورد.»

وزیر امور خارجه‌ی امریکا افزوده است که بنابراین یکی از اولویت‌های ما از روز اول، تلاش برای جلوگیری از گسترش این جنگ بوده است.

او گفته است که این موضوع اصلی بحث او با همه‌ی رهبرانی است که در سفر به خاورمیانه ملاقات کرده است و تأکید کرده است: «ما متعهد هستیم که اطمینان حاصل کنیم که درگیری گسترش نمی‌یابد.»

شیخ محمد، وزیر خارجه‌ی اردن پس از گفت‌وگو با بلینکن خواستار آتش‌بس فوری در غزه شده و گفته است: «این یک آزمایش بزرگ برای انسانیت ما است. ما به‌دنبال آینده‌ی پایدار هستیم، اما اکنون تمرکز بر توقف جنگ است.»

کاخ سلطنتی اردن نیز در بیانیه‌ای گفته است که ملک عبدالله، پادشاه اردن در دیدار با بلینکن، در مورد پی‌آمدهای «فاجعه‌بار» جنگ غزه هشدار داده و از امریکا خواسته است که برای آتش‌بس فوری بر اسرائیل فشار بیاورد.

سفر کنونی وزیر خارجه‌ی امریکا به خاورمیانه، چهارمین سفر او به این منطقه پس از آغاز جنگ بین اسرائیل و حماس در هفتم اکتوبر است.

این سفر در حالی انجام شده است که این روزها علاوه بر تداوم جنگ در غزه، درگیری بین اسرائیل و حزب‌الله لبنان نیز افزایش یافته و نگرانی‌ گسترش جنگ غزه را افزایش داده است.

با دیگران به‌‌ اشتراک بگذارید
بدون دیدگاه