27 شورشی در یک عملیات نظامی کشته شدند

اطلاعات روز
اطلاعات روز

اطلاعات روز: وزارت داخله از کشته شدن 27 شورشی در عملیات مشترک نیروهای امنیتی کشور خبر داد و اعلام کرد که در این عملیات سه شورشی طالب زخمی و 12 تن دیگر آنان بازداشت شده‌اند. این عملیات در مربوطات ولایت‌های کنر، قندهار، غزنی و هلمند به همکاری نیروهای اردوی ملی و امنیت ملی راه‌اندازی شده است.

در خبرنامه‌ی ارسالی دفتر رسانه‌های وزارت امور داخله به روزنامه‌ی اطلاعات روز آمده است که این عملیات برای پاک‌سازی بعضی از مناطق کشور از وجود هراس‌افگنان طالب و تأمین امنیت بهتر در مربوطات این ولایت‌ها راه‌اندازی شده بود. در این عملیات مقداری جنگ‌افزار نیز به‌دست نیروهای امنیتی کشور افتاده است.

بر اساس خبرنامه، نیروهای پولیس در یک اقدام دیگر‌ چهار حلقه ماین را از مربوطات ولایت‌های تخار، فاریاب و هرات کشف و خنثا کرده‌اند. در این خبرنامه آمده است که این ماین‌ها به‌تازگی از سوی شورشیان طالب به منظور اعمال تخریبی و تروریستی جاسازی شده بودند.

در همین حال، وزارت دفاع ملی با نشر خبرنامه‌‌ای اعلام کرد که به ادامه‌ی عملیات مشترک جنگی اردوی ملی تحت نام «طوفان دره‌ی سرخ» در مربوطات ولسوالی دانگام ولایت کنر طی 24 ساعت گذشته، ده‌ها تن مخالف مسلح کشته شده‌اند. در این عملیات قاری ضیاالرحمان، فرمانده برجسته‌ی مخالفان مسلح در ولسوالی دانگام زخمی شده است.

بر اساس خبرنامه، در این عملیات 10 فیر مهمات هاوان 82 ملی‌متری، 7 فیر مرمی توپ صحرا، 100 فیر مرمی M240 و یک‌ مقدار ماین ضد‌پرسونل نیز به‌دست نیروهای ارودی ملی آمده‌اند. در چند ماه اخیر تلفات مخالفان مسلح دولت در عملیات نیروهای امنیتی در شماری از ولایت‌ها افزایش یافته است.

از روزنامه‌نگاری مستقل حمایت کنید

محدودیت‌های گسترده بر رسانه‌ها و فضای عمومی در افغانستان، دسترسی شهروندان به اطلاعات مستقل را محدود کرده است. در چنین شرایطی، «اطلاعات روز» متعهدانه و مستقل به کار خود ادامه می‌دهد تا حقیقت قربانی خاموشی و فراموشی نشود.

ما وابسته به هیچ قدرتی نیستیم و تنها برای مردم می‌نویسیم.

مأموریت ما افشای فساد، بازتاب صدای سرکوب‌شدگان، تقویت پاسخگویی صاحبان قدرت، و پشتیبانی از چشم‌اندازی است که در آن همه شهروندان افغانستان از حقوق و آزادی‌های برابر برخوردار باشند و در صلح زندگی کنند.

خبرنگاران ما در شرایط دشوار و گاه خطرناک فعالیت می‌کنند تا گزارش‌های دقیق، منصفانه و مبتنی بر واقعیت منتشر شود و روایت‌های مردم به حاشیه رانده نشود. تداوم این کار، به حمایت مخاطبان و حامیان مستقل وابسته است.

هر کمک، فارغ از میزان آن، به ادامه روزنامه‌نگاری مستقل کمک می‌کند. اگر امکان کمک مالی ندارید، همرسانی این درخواست و تشویق دیگران به حمایت نیز سهمی مهم در تقویت این مسیر دارد.

در کنار حقیقت بایستید
از اطلاعات روز حمایت کنید

برای حمایت اینجا کلیک کنید
با دیگران به‌‌ اشتراک بگذارید
بدون دیدگاه