گروه داعش مسئولیت انفجار دیروز (سهشنبه، ۱۹ جدی) در شهر کابل را برعهده گرفته است.
به گزارش آسوشتیدپرس، گروه داعش در بیانیهی خود گفته است که موتر حامل کارمندان زندان پلچرخی را هدف قرار داده و در نتیجه ۱۰ نفر کشته و یا زخمی شدهاند.
خالد زدران، سخنگوی فرماندهی امنیهی طالبان در کابل گفته بود که این انفجار در منطقهی «الوخیل» شهر کابل رخ داده است.
او افزوده است که این انفجار یک موتر نوع «مرسدس» را هدف قرار داده است که در نتیجه سه نفر کشته و چهار نفر دیگر زخمی شدهاند. او دربارهی هویت قربانیان چیزی نگفته است.
سخنگوی فرماندهی امنیهی طالبان در کابل گفته است پولیس این گروه پس از تحقیقات از ساحهی این انفجار یک فرد مشکوک را بازداشت کرده است.
این دومین انفجار در هفتهی جاری در شهر کابل، پایتخت افغانستان است که مسئولیت آن را گروه داعش برعهده میگیرد.
شامگاه روز شنبه نیز انفجاری در یک موتر نوع «کاستر» در منطقهی دشت برچی در غرب کابل رخ داده بود.
فرماندهی امنیهی طالبان اعلام کرد که در این انفجار دو نفر کشته و ۱۴ نفر زخمی شدهاند، اما دفتر سازمان ملل متحد در افغانستان، شمار کشتهشدگان و زخمیهای این انفجار را ۲۵ نفر اعلام کرد.
گروه داعش مسئولیت این انفجار را نیز به عهده گرفته است.
طی ماههای اخیر داعش مسئولیت چندین انفجار عمدتا در مناطق شیعهنشین را پذیرفته است. این در حالی است که طالبان میگویند داعش در افغانستان سرکوب شده است.