تصادم یک موتر با یک خانه در پنجشیر؛ راننده جان باخت

اطلاعات روز

در پی وقوع یک حادثه‌ی ترافیکی در مرکز ولایت پنجشیر، یک نفر جان باخته است و دو نفر دیگر زخمی شده‌اند.

وحیدالله حمیدی، آمر بررسی حادثات مدیریت ترافیک طالبان در پنجشیر گفته است که یک موتر نوع سراچه امروز (پنج‌شنبه، ۵ دلو) در منطقه‌ی «خانیز» مرکز پنجشیر، از جاده منحرف شده و به دیوار یک خانه برخورد کرده است.

به‌گفته‌ی او، در این حادثه راننده‌ی موتر جان باخته است و دو نفر دیگر زخمی شده‌اند.

دلیل وقوع این حادثه بی‌احتیاطی راننده عنوان شده است.

به‌گفته‌ی مدیریت ترافیک طالبان در پنجشیر، زخمیان این حادثه برای درمان به شفاخانه ایمرجنسی در این ولایت منتقل شده‌اند. درباره‌ی وضعیت صحی آنان چیزی گفته نشده است.

امروز این سومین حادثه‌ی مرگبار ترافیکی است که از ولایت‌ها گزارش می‌شود.

در پی وقوع دو حادثه‌ی ترافیکی جداگانه در ولایت هرات نیز دست‌کم چهار نفر جان باخته‌اند و نزدیک به ده نفر دیگر زخمی شده‌اند.

از روزنامه‌نگاری مستقل حمایت کنید

محدودیت‌های گسترده بر رسانه‌ها و فضای عمومی در افغانستان، دسترسی شهروندان به اطلاعات مستقل را محدود کرده است. در چنین شرایطی، «اطلاعات روز» متعهدانه و مستقل به کار خود ادامه می‌دهد تا حقیقت قربانی خاموشی و فراموشی نشود.

ما وابسته به هیچ قدرتی نیستیم و تنها برای مردم می‌نویسیم.

مأموریت ما افشای فساد، بازتاب صدای سرکوب‌شدگان، تقویت پاسخگویی صاحبان قدرت، و پشتیبانی از چشم‌اندازی است که در آن همه شهروندان افغانستان از حقوق و آزادی‌های برابر برخوردار باشند و در صلح زندگی کنند.

خبرنگاران ما در شرایط دشوار و گاه خطرناک فعالیت می‌کنند تا گزارش‌های دقیق، منصفانه و مبتنی بر واقعیت منتشر شود و روایت‌های مردم به حاشیه رانده نشود. تداوم این کار، به حمایت مخاطبان و حامیان مستقل وابسته است.

هر کمک، فارغ از میزان آن، به ادامه روزنامه‌نگاری مستقل کمک می‌کند. اگر امکان کمک مالی ندارید، همرسانی این درخواست و تشویق دیگران به حمایت نیز سهمی مهم در تقویت این مسیر دارد.

در کنار حقیقت بایستید
از اطلاعات روز حمایت کنید

برای حمایت اینجا کلیک کنید
با دیگران به‌‌ اشتراک بگذارید
بدون دیدگاه