انفجار سرگلوله راکت در بلخ جان دو کودک را گرفت

آذر

فرماندهی امنیه‌ی طالبان در بلخ می‌گوید که انفجار سرگلوله راکت در ولسوالی بلخ این ولایت، جان دو کودک را گرفته و یک زخمی برجای گذاشته است.

محمد عیسی وثیق، سخن‌گوی فرماندهی امنیه‌ی طالبان در بلخ می‌گوید که این رویداد امروز (جمعه، ۲۸ ثور) در روستای «علم‌خیل» ولسوالی بلخ رخ داده است.

به گفته‌ی او، انفجار زمانی رخ داده است که سه کودک سرگرم بازی با یک سرگلوله به‌جامانده از جنگ بودند.

به گفته‌ی وثیق، دو نفر از کودکان جان باخته‌اند و یک کودک دیگر زخم برداشته است. کودکان جان‌باخته هشت ساله و ۱۰ ساله و اعضای یک خانواده بودند.

به‌دلیل چندین دهه جنگ، بخشی از اراضی افغانستان آلوده به ماین و مهمات به‌جامانده از جنگ است.

انفجار مهمات جنگی هرازگاهی از شهروندان به ویژه کودکان قربانی می‌گیرد.

از روزنامه‌نگاری مستقل حمایت کنید

محدودیت‌های گسترده بر رسانه‌ها و فضای عمومی در افغانستان، دسترسی شهروندان به اطلاعات مستقل را محدود کرده است. در چنین شرایطی، «اطلاعات روز» متعهدانه و مستقل به کار خود ادامه می‌دهد تا حقیقت قربانی خاموشی و فراموشی نشود.

ما وابسته به هیچ قدرتی نیستیم و تنها برای مردم می‌نویسیم.

مأموریت ما افشای فساد، بازتاب صدای سرکوب‌شدگان، تقویت پاسخگویی صاحبان قدرت، و پشتیبانی از چشم‌اندازی است که در آن همه شهروندان افغانستان از حقوق و آزادی‌های برابر برخوردار باشند و در صلح زندگی کنند.

خبرنگاران ما در شرایط دشوار و گاه خطرناک فعالیت می‌کنند تا گزارش‌های دقیق، منصفانه و مبتنی بر واقعیت منتشر شود و روایت‌های مردم به حاشیه رانده نشود. تداوم این کار، به حمایت مخاطبان و حامیان مستقل وابسته است.

هر کمک، فارغ از میزان آن، به ادامه روزنامه‌نگاری مستقل کمک می‌کند. اگر امکان کمک مالی ندارید، همرسانی این درخواست و تشویق دیگران به حمایت نیز سهمی مهم در تقویت این مسیر دارد.

در کنار حقیقت بایستید
از اطلاعات روز حمایت کنید

برای حمایت اینجا کلیک کنید
با دیگران به‌‌ اشتراک بگذارید
بدون دیدگاه