جنگ غزه؛ اسرائیل بیش از ۵۰ فلسطینی، به‌شمول رییس شفاخانه «الشفا» را آزاد کرد

اطلاعات روز
DPA

رسانه‌های بین‌المللی گزارش داده‌اند که اسرائیل بیش از ۵۰ فلسطینی، به‌شمول محمد ابوسلیمه، رییس شفاخانه‌ «الشفا» را آزاد کرده و آنان به غزه بازگشته‌اند.

خبرگزاری فرانسه امروز (دوشنبه، ۱۱ سرطان) به نقل از منابع محلی و وزیر امنیت ملی اسرائیل، آزادی این افراد را گزارش داده است.

به گزارش این رسانه، محمد ابوسلیمه پس از آزادی گفته است که از سوی نیروهای اسرائیل «شکنجه» شده و انگشت شصت او براثر شکنجه شکسته است.

او در یک نشست خبری گفته است که زندانیان تحت انواع شکنجه از سوی نیروهای اسرائیل قرار می‌گیرند و چند نفر از زندانیان در مراکز بازجویی جان باخته‌اند.

رییس شفاخانه‌ الشفا در غزه گفته است که به مدت دو ماه هیچ زندانی در روز از یک قرص نان بیشتر نمی‌خورد.

نیروهای اسرائیل محمد ابوسلیمه را هفت ماه پیش و در یکی از حملات خود به شفاخانه «الشفا» در غزه بازداشت کرده بودند.

بسیاری از بخش‌های این شفاخانه در پی حملات اسرائیل ویران شده است.

براساس گزارش خبرگزاری فرانسه، افراد آزادشده از سوی اسرائیل از منطقه‌ی شرق خان‌یونس وارد غزه شده‌اند.

خبرنگاران این رسانه شماری از آزادشدگان را در منطقه‌ی «دیر البلاح» دیده‌اند که با خانواده‌های خود دیدارهای عاطفی داشته‌اند.

این افراد برای درمان به شفاخانه‌های غزه، از جمله شفاخانه «الاقصی» در خان فرستاده شده‌اند.

حملات اسرائیل به شفاخانه‌ها در غزه، از جمله «الشفا» که بزرگ‌ترین شفاخانه‌ی غزه خوانده می‌شود با انتقادات گسترده مواجه شد.

اسرائیل ادعا می‌کرد حماس در زیر این شفاخانه‌ها تونل ساخته و تجهیزات و نیروهای خود را در این تونل‌ها پنهان کرده است، اما حماس این ادعا را رد کرده است.

از روزنامه‌نگاری مستقل حمایت کنید

محدودیت‌های گسترده بر رسانه‌ها و فضای عمومی در افغانستان، دسترسی شهروندان به اطلاعات مستقل را محدود کرده است. در چنین شرایطی، «اطلاعات روز» متعهدانه و مستقل به کار خود ادامه می‌دهد تا حقیقت قربانی خاموشی و فراموشی نشود.

ما وابسته به هیچ قدرتی نیستیم و تنها برای مردم می‌نویسیم.

مأموریت ما افشای فساد، بازتاب صدای سرکوب‌شدگان، تقویت پاسخگویی صاحبان قدرت، و پشتیبانی از چشم‌اندازی است که در آن همه شهروندان افغانستان از حقوق و آزادی‌های برابر برخوردار باشند و در صلح زندگی کنند.

خبرنگاران ما در شرایط دشوار و گاه خطرناک فعالیت می‌کنند تا گزارش‌های دقیق، منصفانه و مبتنی بر واقعیت منتشر شود و روایت‌های مردم به حاشیه رانده نشود. تداوم این کار، به حمایت مخاطبان و حامیان مستقل وابسته است.

هر کمک، فارغ از میزان آن، به ادامه روزنامه‌نگاری مستقل کمک می‌کند. اگر امکان کمک مالی ندارید، همرسانی این درخواست و تشویق دیگران به حمایت نیز سهمی مهم در تقویت این مسیر دارد.

در کنار حقیقت بایستید
از اطلاعات روز حمایت کنید

برای حمایت اینجا کلیک کنید
با دیگران به‌‌ اشتراک بگذارید
بدون دیدگاه