امریکا حمله‌ی انتحاری دیروز در کابل را محکوم کرد

اتاق خبر
Photo: sent to Etilaatroz

توماس وست، نماینده‌ی ویژه امریکا در امور افغانستان می‌گوید که این کشور «حمله‌ی تروریستی» دیروز در کابل را به‌شدت محکوم می‌کند.

نماینده‌ی ویژه امریکا امشب (سه‌شنبه، ۱۳ سنبله) در ایکس نوشته است که «هیچ توجیهی برای هدف قرار دادن افراد بی‌گناه وجود ندارد».

او افزوده است: «قلب ما با مجروحان و کسانی است که عزیزان خود را از دست داده‌اند.»

عصر دیروز مهاجم انتحاری خود را در مقابل اداره‌ی تعقیب احکام و فرامین طالبان در منطقه‌ی «قلعه‌ی بختیار» حوزه‌ی ششم کابل منفجر کرد.

خالد زدران، سخن‌گوی فرماندهی امنیه‌ی طالبان در کابل اعلام کرد که در این حمله شش نفر، به‌شمول یک زن کشته و ۱۳ نفر دیگر زخمی شده‌اند.

شماری از منابع آمار تلفات این حمله را بیشتر گفته‌اند. یک منبع به روزنامه اطلاعات روز شمار کشته‌شدگان این حمله را هشت نفر گفته است.

گروه داعش با نشر اعلامیه‌‌ای، مسئولیت این حمله را به عهده گرفته است.

از روزنامه‌نگاری مستقل حمایت کنید

محدودیت‌های گسترده بر رسانه‌ها و فضای عمومی در افغانستان، دسترسی شهروندان به اطلاعات مستقل را محدود کرده است. در چنین شرایطی، «اطلاعات روز» متعهدانه و مستقل به کار خود ادامه می‌دهد تا حقیقت قربانی خاموشی و فراموشی نشود.

ما وابسته به هیچ قدرتی نیستیم و تنها برای مردم می‌نویسیم.

مأموریت ما افشای فساد، بازتاب صدای سرکوب‌شدگان، تقویت پاسخگویی صاحبان قدرت، و پشتیبانی از چشم‌اندازی است که در آن همه شهروندان افغانستان از حقوق و آزادی‌های برابر برخوردار باشند و در صلح زندگی کنند.

خبرنگاران ما در شرایط دشوار و گاه خطرناک فعالیت می‌کنند تا گزارش‌های دقیق، منصفانه و مبتنی بر واقعیت منتشر شود و روایت‌های مردم به حاشیه رانده نشود. تداوم این کار، به حمایت مخاطبان و حامیان مستقل وابسته است.

هر کمک، فارغ از میزان آن، به ادامه روزنامه‌نگاری مستقل کمک می‌کند. اگر امکان کمک مالی ندارید، همرسانی این درخواست و تشویق دیگران به حمایت نیز سهمی مهم در تقویت این مسیر دارد.

در کنار حقیقت بایستید
از اطلاعات روز حمایت کنید

برای حمایت اینجا کلیک کنید
با دیگران به‌‌ اشتراک بگذارید
بدون دیدگاه