طالبان می‌گویند که بهره‌برداری از یک بند آب و شش «چکدم» در سمنگان آغاز شد

اتاق خبر
Photo: sent to Etilaatroz

وزارت انرژی و آب طالبان می‌گوید که بهره‌برداری از بند آب «اسپندسای» و شش «چکدم» در ولایت سمنگان آغاز شده است.

عبداللطیف منصور، سرپرست این وزارت امروز (شنبه، ۳۱ سنبله) در مراسم بهره‌برداری از این بند آب و چکدم‌ها گفته است که هزینه‌ی ساخت آن ۷۱ میلیون افغانی شده است.

او افزوده است که بند آب «اسپندسای» با هزینه‌ی ۲۷ میلیون افغانی از سوی یک تاجر ملی ساخته شده و ظرفیت ذخیره‌ی صد هزار متر مکعب آب را دارد.

سرپرست وزارت انرژی و آب طالبان گفته است که شش چکدم نیز در ولایت سمنگان با هزینه‌ی ۴۴ میلیون افغانی و با ظرفیت ذخیره‌سازی ۸۵ هزار و ۵۰۰ متر مکعب آب ساخته شده است.

او گفته است که با بهره‌برداری این پروژه‌ها سه هزار و ۸۸۲ خانواده از آب مستفید می‌شوند.

این در حالی است که افغانستان بیش از سه سال است که از خشک‌سالی شدید رنج می‌برد و در میان ده کشور آسیب‌پذیر از تغییرات اقلیمی قرار دارد.

خشک‌سالی باعث شده است که در بسیاری از بخش‌های کشور شهروندان حتا به آب آشامیدنی کافی دسترسی نداشته باشند.

از روزنامه‌نگاری مستقل حمایت کنید

محدودیت‌های گسترده بر رسانه‌ها و فضای عمومی در افغانستان، دسترسی شهروندان به اطلاعات مستقل را محدود کرده است. در چنین شرایطی، «اطلاعات روز» متعهدانه و مستقل به کار خود ادامه می‌دهد تا حقیقت قربانی خاموشی و فراموشی نشود.

ما وابسته به هیچ قدرتی نیستیم و تنها برای مردم می‌نویسیم.

مأموریت ما افشای فساد، بازتاب صدای سرکوب‌شدگان، تقویت پاسخگویی صاحبان قدرت، و پشتیبانی از چشم‌اندازی است که در آن همه شهروندان افغانستان از حقوق و آزادی‌های برابر برخوردار باشند و در صلح زندگی کنند.

خبرنگاران ما در شرایط دشوار و گاه خطرناک فعالیت می‌کنند تا گزارش‌های دقیق، منصفانه و مبتنی بر واقعیت منتشر شود و روایت‌های مردم به حاشیه رانده نشود. تداوم این کار، به حمایت مخاطبان و حامیان مستقل وابسته است.

هر کمک، فارغ از میزان آن، به ادامه روزنامه‌نگاری مستقل کمک می‌کند. اگر امکان کمک مالی ندارید، همرسانی این درخواست و تشویق دیگران به حمایت نیز سهمی مهم در تقویت این مسیر دارد.

در کنار حقیقت بایستید
از اطلاعات روز حمایت کنید

برای حمایت اینجا کلیک کنید
با دیگران به‌‌ اشتراک بگذارید
بدون دیدگاه