UNICEF/UNI501991/Al-Qattaa

یونیسف: بیش از ۵۰ کودک در دو روز در غزه کشته شده‌اند

صندوق حمایت از کودکان سازمان ملل متحد (یونیسف) می‌گوید که بیش از ۵۰ کودک در حملات دو روز اخیر اسرائیل در منطقه‌ی جبالیا، در شمال غزه کشته شده‌اند.

این نهاد دیروز (شنبه، ۱۲ عقرب) با نشر اعلامیه‌‌ای گفته است که این کودکان در حملات اسرائیل بر دو ساختمان مسکونی که صدها نفر در آن پناه گرفته بودند، کشته شدند.

براساس اعلامیه‌ی یونیسف، در حملات اسرائیل این دو ساختمان «با خاک یکسان شده‌اند».

یونیسف همچنین از حمله به یک کارمند واکسیناسیونش در جبالیا و زخمی‌شدن سه کودک دیگر در جریان کارزار تطبیق واکسین فلج اطفال در منطقه‌ی شیخ رضوان خبر داده است.

کاترین راسل، مدیر اجرایی یونیسف گفته است که این حملات نمونه‌های دیگری از حملات بی‌رویه به غیرنظامیان در نوار غزه است.

او این حملات را با توجه به «سطح وحشتناک» مرگ‌و‌میر کودکان در شمال غزه، «فصل‌ تاریک دیگر» در یکی از تاریک‌ترین دوره‌‌های جنگ غزه توصیف کرده است.

یونیسف از اسرائیل خواسته است که به‌صورت فوری در مورد این حملات تحقیق کند و اقداماتی را در مورد کسانی که مسئول این حملات هستند انجام دهد.

این نهاد از کشورهای دیگر نیز خواسته است که از نفوذ خود برای اطمینان از احترام به قوانین بین‌المللی و اولویت دادن به حمایت از کودکان استفاده کنند.

نهادهای بین‌المللی پیش از این نیز در مورد تلفات کودکان در جنگ غزه ابراز نگرانی کرده‌اند.

براساس آمار وزارت صحت غزه، در حملات اسرائیل تا اکنون بیش از ۴۳ هزار فلسطینی کشته شده‌اند که اکثر آنان زنان و کودکان هستند.

دیدگاه‌های شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *